ÇETİN ÇAL’DAN İLAÇAN’A SİTEM GELDİ

featured

ÇETİN ÇAL’DAN İLAÇAN’A SİTEM GELDİ

Geçtiğimiz hafta Bartın’da oynanan Türkiye U-15 Grup Şampiyonasında ilimizi temsil eden Sakaryagücü U-15 Takımımız bu gruptan birinci olarak çıktı ve ilk yirmi takım arasına girmeyi başardı. Sakaryagücü Teknik sorumlusu Çetin Çal Sakarya Spor Adamları Derneği’nin yaptığı toplantıya konuk olarak katıldı ve burada futbolla ilgili bazı konuşmalar yapılırken fikirlerini ortaya koymaya çalıştı.

AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Grup birinciliği için  Tebrikleri kabul eden Çetin Çal Tüfad İl Başkanı ve aynı zamanda Sakaryaspor Alt Yapı Genel Koordinatörü Tamer İlaçan’la ilgili sitem dolu bir konuşma yaptı. Benim Dernek Başkanım ama, hiçbir maddi imkanları olmadığı halde, Sporcu velileri ile gidebildikleri gruptan birinci çıkan bir takımı bırakın tebrik etmeyi adını dahi anmayan bir Başkan’a ne diyelim ki bilemiyorum diyen Çal, “ Bırakın bizleri tebrik etmeyi Sakaryaspor alt yapısına çok sayıda sporcu verdik hadi ücreti boş verdik te hiç olmazsa bunların karşılığında bir teşekkür kağıdı bizlere yeterliydi. Bunu bile bize layık görmediler. “ Diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!