CERGİZ CENGİZ YETKİLİLERE SESLENDİ

featured

BÖYLE ZİHNİYETE YAZIKLAR OLSUN !

Sakarya Amatör liglerinde her yaş kategorisinde gençlere sportif hizmet veren Hanlı sahasının son durumu yürekler acısı. Yoğun kar yağışı sonrasında üzeri kar örtüsü ile kaplanan Hanlı sahasına antrenman yapmak üzere cumartesi günü Hanlı sahasına gelen antrenör Cengiz Cengiz ile genç sporcular hayretler içerisinde kaldılar. Çünkü karla kaplı sahaya kişi veya kişilerce arabalarla, kamyonla girilmiş ve sahanın her tarafı lastik tekerlek izleri ile kaplanmış bir durum almıştı. Bu iğrenç tablo ise gençleri derinden üzdü.

CERGİZ CENGİZ YETKİLİLERE SESLENDİ

Bu görüntüler karşısında adeta şok olan Arifiye Atılganspor Teknik sorumlusu Cengiz Cengiz yetkililere veryansın etti. Cengiz  açıklamasında “ daha önce de Arifiye Kaymakamlığı, Arifiye Belediye’si ile İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerine müracaat ederek beldenin tek ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 800 Metre mesafedeki spor alanı olan ve gençlere hizmet vermek amacı ile görevlilerin gözlerinin içi gibi baktıkları futbol sahasının bazı tinerci veya kimliği belirsiz kişilerce mesken edinildiğini,zaman zaman da hırsızlık olaylarının yaşandığından bunun için önlemler almalarını istediğim halde bugüne kadar hiçbir önlem alınmadığı gibi üstüne üstlük sahanın son durumu karşısında aradığım hiçbir yetkili ile de görüşememenin üzüntüsünü yaşıyorum. Devletin yerine sahip çıkmamız gerekirken, böyle durumlarla karşı karşıya kalmak bizleri derinden üzmektedir. Bu nedenle idman yapamadık. Şimdi yetkililere sesleniyorum, gözümüzün içi gibi değer verdiğimiz gençlerin çalışabilmeleri için ne olur gerekenleri yapsınlar. Onların kafalarını spora yönlendirelim. Bunun için de şikayetlerimizi kulak ardı yapmasınlar istiyorum. “ İfadelerini kullandı

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!