CEM GÜN MERAK EDİLENLERE AÇIKLIK GETİRDİ

featured

CEM GÜN MERAK EDİLENLERE AÇIKLIK GETİRDİ

Toçoğlu yanındayım mesajı verdi, Yönetim de” Hoca başarısızdır diyemeyiz” dedi

Basın Sözcüsü Cem Gün Ana Başlıklarla merak edilenlere açıklık getirdi.

BAŞARISIZLIK YOK

Sakaryaspor Basın sözcüsü Cem Gün yaptığı açıklamada “ önceki akşam Geç saatlerde  Osman Özdemir ile görüşen ve konuyla ilgili dün öğlen saatlerindeki basın açıklaması ile görüşmenin ana hatlarına değinen yönetim , Hocanın yanında oldukları mesajını verdi. Sakaryaspor basın sözcüsü Cem Gün  yönetimin teknik direktör Osman Özdemir ile ilgili görüşlerini açıkladı. Yapılan açıklama da “Hoca’ya başarısız yaftası vurmamız doğru olmaz, çünkü orta da sportif anlam da bir başarısızlık var diyemeyiz” denildi. Teknik Direktör Osman Özdemir ile yapılan görüşmenin içeriğini ana başlıklar la anlatmaya çalışan Basın Sözcüsü Cem Gün;” Puan durumuna baktığımızda hedefimizden hiçte uzakta olmadığımızı görüyoruz çünkü yaptığımız 8 maçın 7’sini deplasmanda oynadığımızı göz ardı edemeyiz” dedi.

ORTAK GÖRÜŞE VARILDI

Cem gün açıklamasına devam ederek.”  yapılan maçlara ve alınan sonuçlara bakıldığında Sakaryaspor’un en az 4 puan daha yukarıda olması gerektiğini  söyleyen  yönetim ;”Herkesin ortak görüşünü dikkate almak yok saymamak gerekir çünkü biraz daha iyi konumda olmamız gerekirdi” şeklinde konuştular. Başarı konusunda ibrenin hocaya döndüğünü söyleyen Yönetim;” Kadro, oyun sistemi ve tercihler konusunda bizimde gördüğümüz eksikler ama bunlar karşılıklı istişarelerle çözülecek konular bu yüzden hocanın karar vermesi  çok daha doğru olur” denildi.” İfadelerini kullandı. Cem Gün ;”İstişarelerin sonucu beklenmeden alınacak, acele ve fevri bir karar takıma daha çok zarar verebilir, bazı futbolcular la olabilecek sorun ya da sorunlar Teknik manada cesur kararlar almak gerekebilir, çünkü futbol da duygusallığa yer yok” dedi. Basın sözcüsü Cem Gün maddi konulara da açıklık getirdi

BORÇLAR YAPILANDIRILDI

Teknik analizin ardından kulübün maddi sorunlarına açıklık getiren Cem Gün ;” Vergi Borçlarımız yapılandırıldı ödemeler düzenli olarak yapılıyor. Hedefimiz önümüzdeki sezon vergisel anlamda tamamen borçsuz bir Sakaryasporu başarıya taşımaktır” dedi. Futbolcu ödemeleri konusuna da açıklık getiren Gün;” Bu saatten sonra kimsenin Sakaryaspor da parası kalmaz, gecikmelerin olması doğaldır, ancak az da olsa imkanlar dahilinde ödemeler yapılıyor, zaten yönetimimiz de maddi sıkıntıyı ortadan kaldırmanın mücadelesini veriyor” dedi.

EKSİKLER VAR

Peşinatlar meselesine de açıklık getiren Cem Gün; “ Peşinatlar ile ilgili eksiklerimiz olduğu doğrudur ama vahim bir durumun olduğu söylenemez, zaten böyle bir şey de ortada yok, yönetim olarak imkanlarımız dahilinde bunu çözmeye çalışıyoruz.. Özellikle belirtmek isterim ki , Büyükşehir belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu Gerek Maddi anlamda kaynak arayışında, gerekse manevi anlamda verdiği destekler olmasaydı bugün sahaya çıkan bir Sakaryaspor’u görmek bile imkansız olacaktı. Sakaryaspor’un hassas bir dönemden geçtiğini ifade eden Cem Gün;” Özellikle son dönemler de verdikleri desteklerden dolayı Özellikle İlçe Belediye başkanlarımıza  teşekkür ediyor, desteklerinin devamını diliyor Sakaryaspor’a da  bu Akşam ve bundan sonra ki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!