CEM CAMBAZ “ HEDEFİMİZ BAŞARI VE MÜCADELE “

featured

CEM CAMBAZ “ HEDEFİMİZ BAŞARI VE MÜCADELE “

Ligin ikinci etap hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Sakaryaspor’da Teknik Direktör İsmail Cem Cambaz kamp çalışmalarını değerlendirdi.

GAZETECİLERİNİ SORULARINI YANITLADI

Bolu Kampında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cambaz çalışmalar hakkında şunları söyledi ; “Pazartesi günü geldiğimiz Bolu kampında hazırlıklarımız gayet iyi gidiyor. Değerli Başkanımız ve Yöneticilerimize hazırladıkları bu çalışma zemini için teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımız şimdilik günde çift idmanla devam ediyor. Takımdaki istek, çalışma azmi ve birbirleriyle kaynaşması açısında çok değerli bir kamp oluyor. Bizim tek hedefimiz var, Sakaryaspor’u hak ettiği lige çıkarmak. Bunun için de var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üç tane temel felsefemiz var; birincisi çok çalışmak, ikincisi çok mücadele etmek ve asla vaz geçmemek. Temel prensiplerimiz bunlar ve çalışmalarımıza bu doğrultuda devam ediyoruz” dedi.

“ SAKARYASPOR’DA TRANSFER HİÇBİR ZAMAN BİTMEZ “

Kadrodaki yapılanmayla ilgili soruları cevaplayan Cambaz; “Sakaryaspor’da transfer hiçbir zaman bitmez. Çünkü hedefi olan bir takımız. Şu anda biz takımdaki bütün oyunlarımızın isteği ve arzusundan memnunuz. Hazırlık maçlarından sonra şuanki 30 kişilik kadromuzda belirli bir anlamda düşüş olacaktır. Hedefimiz başarı ve mücadele bu aşamada kadroda gelip gitmeler mutlaka olacaktır” dedi.

“ BOLU MAÇI KADROMUZUN YAPISINI SAĞLAYACAK “

Boluspor’la yapılacak olan hazırlık maçına da değinen İsmail Cem Cambaz; “Pazar günü Boluspor’la oynayacağımız karşılaşma bizim için önemli. Çok ciddi bir rakip ve bu rakibimize karşı ortaya koyacağımız futbol kadromuzun yapılanmasını da sağlayacaktır. Bu karşılaşmada skordan çok ortaya koyacağımız mücadele önemli olacaktır. Burada iki hazırlık maçı daha yapmak istiyoruz. Çarşamba ya da Perşembe günü de bir hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz” dedi.

ismail cem canbaz

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!