Çelikel’den Yakın Takip

featured

Çelikel’den Yakın Takip

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Atatürk Spor Kompleksinde antrenman yapan sporcularla yakından ilgilenerek, antrenörlerden bilgi aldı.

Çelikel, Muhammet Ali Keskin antrenörlüğünde boks, Davut Cengiz antrenörlüğünde Taekwon-Do yapan sporculara başarılar diledi. Sporcu velileri de yakın ilgilerinden dolayı Çelikel’e teşekkür ettiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel;  Spor evrensel kültürün bir parçası, dünyada dili, ırkı, dini farklı insanları birleştiren önemli bir vasıtadır.  Çocuklarımız için spor enerji birikiminin tüketilmesi için bir oyun biçiminde ortaya çıkmaktadır. Spor yapmak gençlerin sorumluluk duygularını artırır, öfkenin kontrol edilmesini, günlük hayatta ve derslerinde başarılı, hastalıklara karşı daha dirençli olmalarını sağlar. Ailelerimizin çocuklarını spora yönlendirmeleri ve destek olmaları bu bağlamda çok önemlidir “ dedi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!