Çelikel , rekortmen atleti ağırladı

featured

Çelikel , rekortmen atleti ağırladı

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel , Çoklu Branşlar Yıldız Bayanlarda Türkiye Rekorunu elinde tutan Milli Atlet Emine Selda Kırdemir ve Antrenör İbrahim Arkan’ı ağırladı.

Milli Atlet Emine Selda Kırdemir ve Antrenör İbrahim Arkan, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret ederek başarılarından ve hedeflerinden bahsettiler.

Emine Selda Kırdemir İstanbul’da yapılan Çoklu Branşlar Atletizm Türkiye Şampiyonasında 2. Kademede 1., 3. Kademede ise 2. olmuştu. Milli Atlet , Belarus’un başkenti Minsk’teki Uluslararası Salon Pentatlon yarışmasında 8 ülkeden yarışan sporcular arasında 5. olmuştu.

Milli Atlet Emine Selda Kırdemir 1-2 Temmuz 2017 tarihleri arasında İspanya’da yapılacak olan Çoklu Branşlar Atletizm Avrupa Takımlar Şampiyonasına iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Çoklu Branşlarda 60 metre engelli koşu, yüksek atlama, gülle atma, uzun atlama ve 800 metre koşu yer alıyor.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; Emine Selda Kırdemir’in başarıları ile gurur duyuyoruz. İlimizi ve ülkemizi yurt içi ve yurt dışı müsabakalarda başarıyla temsil eden Milli Sporcumuza İspanya’daki şampiyona öncesi canı gönülden başarılar diliyorum “ dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!