Çelikel , Milli Takım Antrenörlerini ağırladı

featured

Çelikel , Milli Takım  Antrenörlerini ağırladı

 Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Türkiye Atletizm Federasyonu Milli Takım Sırıkla Yüksek Atlama Antrenörü Alexander Simakhin ve Atakan Gündoğdu’yu konuk etti.

Türkiye Atletizm Milli Takımı Sırıkla Atlama Antrenörü Alexander Simakhin ve Atakan Gündoğdu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret ederek, ilimizdeki çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Türkiye Atletizm Milli Takımı Sırıkla Atlama Antrenörü Atakan Gündoğdu;  Milli Takım Sırıkla Atlama Antrenörü Alexander Simakhin bir hafta boyunca ilimizde çalışma yaparak, sırıkla yüksek atlama konusundaki bilgilerini sporcularımıza aktardı. “ dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; Mili takım antrenörlerine teknik yardımları konusunda teşekkür ederek , İlimiz sporcularından Hilal Kalkan ve Yaren Baş’ın  Milli takımda yer alması bizler adına sevindirici bir olay. Milli sporcularımızın yanı sıra Alt yapıda yer alan diğer Sakarya’lı sporcularımız Sıla Harmanlı, Ezgi Kol, Dila Taş , Sudena Şahin, Beyza Baş, Kübra Çelik, Eren Çelik ile İstanbul’daki Salon Atletizm şampiyonasında ilimizi başarıya temsil edeceğine inanıyorum “ dedi.

milliantrenorziyaret

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!