Çelikel, İlçe Müdürleri ve Antrenörler ile Toplantı Yaptı

featured

Çelikel, İlçe Müdürleri ve Antrenörler ile Toplantı Yaptı

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, İlçe Spor Müdürleri, Okul Sporları Yöneticileri ve İl Müdürlüğü antrenörleriyle Sakarya Spor Salonu toplantı salonunda değerlendirme toplantısı yaptı.

Çelikel,  Sakarya Spor Salonu toplantı salonunda öncelikle İlçe Spor Müdürleri ve Okul Sporları yöneticileri ile bir araya gelerek yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde , yöneticilerle fikir alış-verişi yaparak değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda branşlarla ilgili yenilikler, tesislerin durumu , Okul Sporlarında yapılması düşünülen spor faaliyetleri,  sporcu sayılarının arttırılmasına yönelik çalışmalarda izlenecek yol hakkında bilgiler veren gerektiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Okul Sporlarına katkılarından dolayı Milli Eğitim Camiası, İlçe Spor Müdürleri ve Okul Sporları birimine teşekkür etti.

Okul Sporları İl Temsilcisi İlhan Sütlü de Türkiye 2.’liğinin ardından , geçtiğimiz yılda Türkiye 4.’sü olduk. Bu siz değerli müdürlerimiz , antrenörlerimiz ve beden eğitimi öğretmenleri sayesinde oldu. Sizlere teşekkür ediyorum. “ dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel , İlçe Müdürleri ve Okul Sporları birimi ile yapılan toplantının ardından Antrenörler ile toplantı yaptı. 29 Ekim Cumhuriyet bayramı öncesinde , İl Müdürlüğü olarak yapılacak faaliyetler ve yapılması gerekenleri antrenörlerle paylaşan Çelikel, her iki toplantıda da, yöneticiler ve antrenörlerin sorunları ile yakından ilgilendi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!