ÇAYBAŞI BEKİRPAŞASPOR’ A BÜYÜK DESTEK

featured

ÇAYBAŞI BEKİRPAŞASPOR’ A BÜYÜK DESTEK

Süper amatör küme takımlarımızdan Çaybaşı Bekirpaşaspor,  yeni sezon mücadelesine az bir zaman kala hazırlıklarını sürdürürken, aynı zamanda bölgelerinde önemli bir firma olan Özler Teknik’le sponsorluk anlaşması yaparak ekonomik durumlarında bir rahatlama yaşayacak. Çaybaşı Bekirpaşaspor Kulüp Başkanı Ali Palas ile Özler Teknik Genel Müdürü Abdullah Kabukçu bir araya geldiler ve yapılan görüşme olumlu sonuç verince hazırlanan sponsorluk sözleşmesi de Başkan Ali Palas ile Genel müdür Abdullah Kabukçu tarafından imza altına alındı.

“ ŞİMDİ DAHA DA GÜÇLENDİK “

Çaybaşı Bekirpaşaspor Kulüp Başkanı Ali Palas yaptığı açıklamada “ zor şartlarda mücadele ediyoruz. Erenler Belediyesi’nin yardımları dışında hiçbir gelirimiz yok. Bu da bizi oldukça zor durumlarda bırakıyor. Buna rağmen tekrar eski yerimiz olan süper amatör’e geri döndük. Bundan sonra sponsorumuz Özler Teknik’in yardımları ile daha güçlü bir takım alacağız. “ Dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!