ÇARŞAMBA GÜNÜ 11.00’DA AÇIKLAYACAKLAR

featured

BOMBA YÖNETİM GELİYOR !

Sakaryaspor’un 14 Mayıs’ta yapacağı olağan Genel Kurul öncesinde bugüne kadar görülmemiş bir hareketlilik yaşanırken alışılagelmiş adayların dışında “ bomba “ bir yönetim iddiası ortalığı karıştırmaya yetti de arttı bile.

GÖRÜŞMELER YAPILDI HAZIRLIKLAR TAMAM

İddialara göre ve yakın çevresinden alınan bilgilere göre Sakaryaspor’a genç ve başarılı iş adamlarımızdan biri talip oldu. Hatta o kadar ki tüm görüşmeler yapıldı, yönetim kurulu şimdiden belli oldu, Sakaryaspor’un borç çizelgesi incelendi ve karar verildi, dahası da alıncak futbolculardan bazıları ile anlaşma sağlandı bile.Sakaryaspor’a talip yeni yönetim tüm hazırlıklarını bitirdi ve Sakaryaspor’u yukarılara taşıyacak hamleler için gerekli hazırlıkları yaptı. Buna göre yeni Yönetimin Teknik direktörü Sefer Yılmaz olacak. Yeni yönetim Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile bir görüşme yaparak genç futbolculara talip olduğunu söyledi. Aziz Yıldırım da iddia edildiğine göre bu genç oyuncularla görüşmelerini kulüpten hiçbir para istemeyeceklerini ve 1980 Yılındaki Sakaryaspor’un tekrar canlanması için ellerinden ne geliyorsa yapabileceklerini söyledi. Yeni yönetim de genç futbolcularla görüştü ve 7 futbolcudan 4’ü ile anlaşma sağladı 3 Tanesi ile görüşmelerini sürdürüyor. Büyük bir ihtimalle bu 7 Fenerbahçe U-21 Oyuncusunun Sakaryaspor’a gelebileceği söylendi.

ÇARŞAMBA GÜNÜ 11.00’DA AÇIKLAYACAKLAR

Yeni yönetim adına konuşan başkan adayı yaptığı açıklamada da tüm hazırlıkların yapıldığını ve Çarşamba günü saat 11.00’da Tuna Tan tesislerinde yapacakları bir basın toplantısı ile yönetime resmen talip olacaklarını söylerken” maddi olarak şu ana kadar 2 Milyon dolar civarında bir birikimimiz oldu. Sakaryaspor’un gelecek kazançlarından da yararlanmayı düşünmüyoruz. Maddi olarak çok sağlam bir şekilde geliyoruz. Amacımız Sakaryaspor’un bu düştüğü üzücü durumdan kurtulmasıdır.” Dedi. Şemdi herkes bu aslında gizli tutulan ancak bizim bazı kişiler tarafından araştırdıktan sonra öğrendiğimiz bu gelişme karşısında nasıl bir tavır içerisine gireceği merak ediliyor. Sakaryaaspor’un Fenerbahçe’den şu ana kadar anlaştığı isimlerden Ramazan Civelek, Uygar Mert Zeybek ile aslen Sakarya’lı olan Karahan Yasin Subaşı ve diğer bir genç futbolcu yönetimle anlaştıklarını ve gelişmeleri beklediklerini söylediler.

Ramazan Civelek Uygar Mert Zeybek

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!