Can yoldaşları…

featured

Can yoldaşları…

Riyakar bir futbol camiasındayız. Yozlaşma, birilerinin parmağı olmadan asla başlamaz ve futbol adamı olmak o kadar kolay değildir. Karasu’da bu sevgiyi taşıyan birçok isimden bahsedebiliriz. Her şeyi ile yüzde yüz sevgisini Karasu ilçesine ve Karasuspor’a verenlerin sayısı çok. Aslında insanımıza sevgimizi vermek zor değil. Sevgi hiçbir yerde satılmaz. Kendinde satın alamayacağın gibi. Böyledir işte sevgi ile yoğrulmak.

30 Temmuz Pazar gününden beri takip etmekteyim Karasuspor’un çalışmalarını. Birbirlerini hiç tanımayan 14 yeni futbolcu, 3 teknik adam ve eskilerin ev sahipliğinde mükemmel bir can yoldaşlığı kurulmuş durumda.

Geride kalan 10 günlük çalışmalarda özellikle gençlerin ağabeyleri ile uyumlu olmaları beni çok mutlu etti. İşte o bahsettiğim sevgi ile yoğrulmuşluk tam da bu.

Tebrikler Hasan Özkan, tebrikler Onur ve Ercan Arslan, hatta karlos Suat ve Öfke dayı. Yetmez…

Bu uyumu futbolcular içinde sağlayan Teknik Direktör Cumhur Özkurt ta da tebrikler.

Ben bu ahenk içinde seyrettiğim antrenmanlardan, inanın sonuna kadar büyük zevk almaktayım. İşte bu yüzden ‘O SENE GERÇEKTEN BU SENE’  diyorum. Haydi Karasu, hep beraber yaşayalım birlik ve beraberlik içinde şampiyonluğu.

Şimdilik başka söze gerek yok.

Gelelim bu sene 12cisini düzenleyeceğimiz Türkiye Plaj Futbolu Ligi Karasu Etabına.  Sevgili Oktay Sarı’nın anlatımı ile bir başka güzelleşen bu şenlik, geçtiğimiz sezon statü değiştirmişti. Kısacası, takım sayısı 8’den 4’e inmişti.  Bence, iyi yada kötü olduğunu düşünmektense, kaliteyi artırmak için yapılan bu hamlenin yararlı olup-olmayacağını görmek daha mantıklı. Bunun için de bu hafta sonu herkesi ilçemiz Karasu’ya bekliyoruz.

Bilindiği gibi Plaj Futbolu, bizim sahillerimizde doğdu. Yani Türkiye’de resmen kum futbolunun başkentiyiz. İstiyoruz ki ilçemizin şanına yakışır bir şampiyona yaşayalım. Kavgasız gürültüsüz geçsin. Yıllardır bize bu şovu yaşattıran Futbol Federasyonu Bölge Müdürümüz Ferruh Sezgin’e teşekkür ediyorum ama asıl teşekkürü Karasu Belediye Başkanımız Mehmet İspiroğlu hak ediyor. Yardımcısı Murat Çelik ile birlikte müthiş işler başaran Başkan İspiroğlu, ilçemiz sporuna sağladığı katlılar ile taktir edilmeli. Bu arada Plaj Kamp Müdürü Hasan Aygüneş ve Cihat Ekşi ile İrfan Turan’dan oluşan ekibine de minnettarız. Şen ve esen kalın.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!