ÇALIŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

  Ülkemizde ve SAKARYA mızda kuruluş amacı futbol ve antrenörlerimizin gelişiminlerine,eğitimine,bilgi birikim ve kazanımlarına maksimum seviyelere yükseltimesine ve sonunda ülkemiz futboluna biz antrenörler olarak katkı sunma amacıyla kurulduğuna inandığımız TÜFAD SAKARYA şubemizin yaklaşık 20 yıldır yapılamayan çok adaylı seçim platformlarında eksikliğini hissettiğimiz  tartışma ortamlarının tesisi adına arkadaşlarımızla beraber aday olma ihtiyacı hissettik.

              30.06.2018 cumartesi günü yapılan TÜFAD SAKARYA Şube olağan seçimlerini hayırlısı ile tamamladık. Spora olan sevgimiz şimdiye kadar edindiğimiz tecrübe bilgi birikim ve projelerimizi aynı heyecanla TÜFAD Ailesi ile SAKARYA Camiasına aktarmak ekibimin ve benim en büyük arzumuz idi mücadelenin ve yarışının sadece hizmet için  olduğunu camiamızın bilmesini isteriz.

                     Yukarıda belirtildiği gibi 20 yıl sonra yapılan dostane şekilde geçen hiç bir tartışmaya mahal vermeyen tüm cefakar meslektaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum ,yeni dönemde seçilen arkadaşlarımızı kutluyorum,üç gün içerisinde meydana gelen oluşumla göstermiş olduğumuz mücadele için yönetim kurulumuza yani bizlere destek veren dostlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz ve kazananın SAKARYA mız olmasını diliyoruz.

Mehmet Ali ÇALIŞKAN  ve yönetim kurulu

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!