BUZ KESTİK: 2-1

featured

GİTTİKÇE ERİYORUZ 1-2

Temsilcimiz Sakaryaspor Spor Toto 3. Ligin 24’ncü haftasında bugün Sivas deplasmanında Zara Belediyespor’un konuğu oldu. Saat 13.00’da başlayan müsabakada kötü saha şartları ile zorlanan ekibimiz, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. İlk yarıyı Zara Belediyespor Mehmet Ali’nin 31. Dakikada kaydettiği golle 1-0 önde kapattı. Sakaryaspor ikinci yarıda 67. Dakikada Serkan Doğan’ın golüyle beraberliği sağladı ve umutlandı ancak maçın 77. Dakikasında Mustafa uzaktan sert şutla kaydettiği golle 2-1 Öne geçti ve bu gol aynı zamanda maçın da skoru oldu. Geçtiğimiz hafta evinde Bodrumspor’a karşı 2 puan kaybeden Sakaryaspor, deplasmanda da Zara’ya yenilerek 2 haftada 5 puan kaybetmiş oldu. Sakaryaspor bugün almış olduğu yenilgi ile 36 Puanda ve aynı puana sahip Adliyespor’un önünde 5. sıraya indi Gelecek haftayı da Bay geçirecek olan temsilcimiz bu sonuçla zirveden iyice uzaklaşmış oldu.

OLMADI MI OLMUYOR

Sakaryaspor, ligin 23. hafta karşılaşmasında Zara Belediyespor’a konuk oldu. Korgeneral Ahmet Başyurt stadyumunda oynanan karşxılaşma esnasında   Sivas’ta havanın -5 derece olduğu öğrenilirken, hava muhalefeti nedeniyle müsabakanın tamamlanıp tamamlanmayacağı da merak ediliyordu. Sakaryaspor’u yaklaşık 50 taraftar destekledi Taraftarlar sıkı güvenlik önlemleri altında stada alınırken misafir takıma ayrılan tribün yeri ise fiziki kurallara aykırı olması sebebi ile taraftarlar zor anlar yaşıyorlar.İlk yarıyı Zara Belediyespor 1-0 Önde kapattı. Maçın ikinci yarısında Sakaryaspor Serkan Doğan’la beraberliği sağladı ancak maçın 77. Dakikasında Zara belediyespor Mustafa’nın ayağından bir gol daha buldu ve maçı 2-1 kazandı.

İLK YARI SONUNDA İSTENMEYEN OLAYLAR

Maçın ilk yarısının sonunda futbolcular arasında tartışma çıktı. Sakaryasporlu futbolseverler de olaya müdahale etmek isteyince güvenlik güçleri ile aralarında  arbede yaşandı.

OLAY NASIL GELİŞTİ ?

Ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona eren ilk yarı sonunda futbolcular soyunma odasına giderken, Sakaryaspor kalecisi Yavuz ile Zara Belediyespor’lu bazı futbolcular arasında tartışma çıktı.  Tartışma sırasında karşılıklı fiziki müdahale de olunca saha görevlileri ve teknik heyetler futbolcuları zorla sakinleştirdi.  Bu sırada yeşil siyahlı ekibi destekleyen taraftarlar da bulundukları yeri terk etmek istedi. Polisle taraftarlar arasında tribünün dışında yaşanan gerginlikte kısa süreli arbede de yaşandı.  Sakaryaspor’lu taraftarlar güçlükle sakinleştirilerek tribündeki yerini aldı.

MAÇIN KÜNYESİ

——————————————–

STAT: Zara Ahmet Başyurt Stadı

HAKEMLER: Hüseyin Yıldırım** Barış Önal** Gürcan Dönmez **

ZARA BELEDİYESPOR: Ali ** Ali Demir **Muhammed**  Ali Yıldırım*** Oğuz Kamil**  Cüneyt***  Mustafa Yüksektepe***( Ümit Dk. 81 ) Mehmet Ali***( Furkan Dk. 74 ) Mikail**  Yunus**  Mustafa Bedirhan***

TEKNİK DİREKTÖR : Mustafa Serin

SAKARYASPOR A.Ş : Yavuz** Sertaç** Fikret**  Burak**  Aykut** Mustafa Cevahir** (Dk.64 Turgay An), Volkan***( Tevfik Dk. 81 )  Adnan**  Serkan***  Doğan Seçkin**( Mustafa Akgün Dk. 85 ) Feyyaz**

TEKNİK DİREKTÖR : Yavuz İncedal

SARI KARTLAR: Adnan Güngör, Fikret Topaloğlu, Yavuz Eraydın (Sakaryaspor), Cüneyt Kasap, Ali Yıldırım, Kıvanç Dağ, Mustafa Yüksektepe (Zara Belediye)

GOLLER: Dk.31 Mehmet Ali Can Dk. 77 Mustafa (Zara Belediye), Dk.67 Serkan (Sakaryaspor)

———————————————————————————————————

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk. 17: İlk tehlikeli pozisyonu Zara Belediyespor buldu. Mehmet Ali’nin etkisiz vuruşunda kaleci Yavuz topun sahibi oldu.

Dk. 22: Serkan Doğan’ın ceza sahası dışından sert vuruşu kalenin hemen yanından auta çıktı.

Dk. 23: Sakaryaspor bir kez daha kaleyi yokladı.  Volkan Yılmaz’ın pasıyla ceza sahsı içinde topla buluşan Serkan Doğan’ın vuruşu yandan auta gitti.

Dk. 29: Sakaryaspor’dan Fikret Topaloğlu ceza sahası dışında yaptığı faul sebebiyle sarı kart gördü

Dk. 45: Sakaryaspor’dan Volkan’ın sağ kanatta kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Adnan’ın kafayla vurduğu top auta gitti. İlk yarı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Dk. 30: Ev sahibi ekip kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan Mehmet Ali topu kalemize gönderdi: 1-0

66: Sağ kanattan Volkan Yılmaz’ın ortasında defans müdahale edemedi. Ceza sahası içindeki karambolde topla buluşan Serkan Doğan maça beraberliği getiren golü kaydetti: 1 – 1

Dk. 77: Ani gelişen Zara Belediyespor atağında ceza sahası dışından topa çok sert vuran Mustafa Yüksektepe’nin şutu üst köşeden kaleye girdi. Zara Belediyespor bir kez daha öne geçti: 2-1

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!