Buyurun sandığa

featured

Buyurun sandığa

ASKF başkanı yaşar Zımba İl temsilciliği için tavrını belirledi. Bu düşünde Konfederasyon Başkanı Ali Düşmezin önüne gidecek.

Sakarya’da Futbol İl Temsilciliği makamının yeni sahibinin kim olacağından ziyade bu makama nasıl gelineceği konusu gün ışığına çıktı. Bu konuda Sakaryada en etkili makam olan ASKF nin başındaki Başkan Yaşar Zımba bu konuda net tavrını  ile spor kamu oyu ile paylaştı.

SANDIK BİZİMDE ÖNCELİĞİMİZ

ASKF Başkanı yaşar Zımba Futbol İl Temsilciliği için herkese eşit mesafede olduğunu öncelikli bilgi olarak spor kamuoyunun önüne koydu. Başkan Zımba biz bu konuda daha öncede sandıktan yana olduğumuzu deklare etmiştik. Ancak bu konuda bazı isimler ortaya atılırken sanki yine atamadan yana olduğumuz şeklinde imalar ortaya yayılınca bir kez daha yinelemek zorunda kaldı ki, bizimde bu konuda önceliğimiz sandık. Başkan Yaşar Zımba kendine güveneneler çıkarlar sandıkta mücadele verirler. Kim kazanırsa biz onunla çalışmalarımıza devam ederiz. Sonuçta sandıktan çıkan bizim için önemli.

İSTANBULA GİDECEM

Başkan Yaşar Zımba yeni sezon hazırlıkları için geç kaldık. Yeni planlamalar devreye girmesi gerekirken Futbol İl temsilciliği sorunu ortada duruyor. Ligler önümüzdeki hafta bitiyor. Sakarya’nın İl temsilciliği tercihinde izleyeceği yolu Konfederasyon Başkanı Ali Düşmez ile paylaşacaklarına vurgu yapan Başkan yaşar Zımba, tabandaki bazı sıkıntıların çözümü içinde ASKF düşüncesini Başkan Düşmez ileteceklerini, oradan gelecek bilgi aktarımı sonrası öncelikli olarak İl temsilciliği sorununu halledeceklerini yineledi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!