Büyükşehirli Kanocular Milli Takım’da

Büyükşehirli Kanocular Milli Takım’da

Büyükşehir Belediyespor Kano Takımı sporcuları Muğla Köyceğiz’de gerçekleştirilen ‘Durgunsu Kano Bahar Kupası ve Milli Takım Seçme Yarışları’na katıldı. Büyükşehir Belediyesi, Büyük Erkekler kategorisinde takım halinde ikincilik kupasını almaya hak kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kano Takımı, Muğla Köyceğiz’de gerçekleştirilen Durgunsu Kano 2018 Bahar Kupası ve Aday Milli Takım Seçme Yarışları’na katıldı. 14 şehirden 26 kulüp ve 194 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen yarışmada Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Büyük Erkekler kategorisinde takım halinde ikincilik kupasını almaya hak kazandı.

 

Kanocular Milli Takım’da

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, “Kulübümüz sporcularından Mustafa Özmen ve Fahri Ayvaz 23-24 Haziran’da yapılacak olan Akdeniz Oyunları kampı için 8 Nisan Pazar günü Bulgaristan’ın Plovdiv şehrinde kampa girecekler; oradan Macaristan’a geçip orada da kamp yaptıktan sonra 25-27 Mayıs 2018’de yapılacak Dünya Kupası’na katılacaklar. Kulübümüz sporcularından Arda Kırımlı 12-15 Nisan’da İspanya Barcelona’da yapılacak olan 2018 Gençlik Olimpiyatları oyunları kalifikasyon yarışlarına katılacak. Yine kulübümüz sporcularından Cemrehan Özbek ve Muhammed Enes Ateş 2-3 Haziran 2018’de Slovakya’nın Pieştani şehrinde yapılacak olan Uluslararası Kano yarışlarına katılacak. Milli forma altında mücadele edecek tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!