Büyükşehirli Bisikletçi Türkiye Şampiyonu

Büyükşehirli Bisikletçi Türkiye Şampiyonu

Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Takımı sporcusu Ahmet Örken, Sakarya’da düzenlenen Türkiye Bisiklet Şampiyonası zamana karşı yarışlarında Türkiye 1.’si oldu. Bayraktar, “Milli Bisikletçimiz Ahmet Örken, üst üste 5. kez şampiyonluğun sahibi oldu. Bu önemli başarıdan dolayı sporcumuzu kutluyorum” dedi.

 

Salcano Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Takımı sporcusu Ahmet Örken, 3 Temmuz Çarşamba günü Sakarya’da başlayan Türkiye Bisiklet Şampiyonası’nda 1.’liğin sahibi oldu. Söğütlü’de gerçekleştirilen Zamana Karşı Türkiye Şampiyonası’nda üst üste 5. kez şampiyonluğun sahibi olan Ahmet Örken; kırılması zor bir rekora imza attı. Şampiyona 5 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirilecek Türkiye Yol Şampiyonası yarışları ile devam edecek. 136 kilometrelik parkurda pedallar şehir merkezinden Taraklı’ya çevrilecek. Büyükşehir Bisiklet Takımı sporcuları kürsüye çıkmak için mücadele edecek.

 

Örken’e şampiyonluk tebriği

1.lik kürsüsünde Ahmet Örken’in heyecanına ortak olan ve tebrik eden Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, “Büyükşehir Bisiklet Takımımız, Sakarya’da düzenlenen Bisiklet Şampiyonası’nda ter döküyor. Milli Bisikletçimiz Ahmet Örken, üst üste 5. kez şampiyonluğun sahibi oldu. Bu önemli başarıdan dolayı sporcumuzu kutluyorum. Şampiyonada yol yarışları 5 Temmuz Perşembe günü devam edecek. İnşallah yine takımımız güzel bir sonuçla kürsüde yer alacaktır” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!