Büyükşehir’den Düzce’ye Geçit Yok

featured

Büyükşehir’den Düzce’ye Geçit Yok

Türkiye Erkekler Basketbol Liginde ilimizi temsil eden Sakarya Büyükşehir Belediyespor , Düzce Belediyespor’la karşılaştı.

Adapazarı Atatürk Spor Salonunda oynanan müsabakayı Sakarya İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı , Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ve çok sayıda basketbolsever izledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor  , Burak Bıyıktay önderliğinde ligde 17 maçta 15 galibiyet almıştı. Lig’de 2nci yarının ilk müsabakasında evinde Düzce Belediyespor ile karşılaşan Sakarya Büyükşehir Belediyespor, maçına 2nci, sırada çıktı.

Murat Ciner’in baş hakem olarak, Murat Amaç ve Tolga Edis yardımcı hakem olarak, Çağrı Muti ise Müsabaka gözlemcisi olarak maçta görev yaptı.

Temsilcimiz ilk periyodu 14-8 önde tamamladı. Müsabakanın ilk yarısını 26-21 geride tamamlayan Sakarya B.Ş.B. son çeyreğe 44-34 önde girdi. Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Düzce Belediyespor müsabakasını Sakarya B.Ş.B. basketbol takımı  64-57  galip tamamladı. B.Ş.B. Charles Jackson attığı 24 sayı ile müsabakanın en skorer ismi oldu.

 

Temsilcimiz 19. Hafta müsabakasında Nesine.com Eskişehir Basket takımı ile karşılaşacak. 21 Ocak 2017 Cumartesi Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’ndaki müsabaka saat 17:00’da başlayacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!