Büyükşehir Play-Off öncesi moral buldu.90-65

featured

Büyükşehir Play-Off öncesi moral buldu.
Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol takımı , Petkimspor’u 90-65 yendi.
Atatürk Spor Salonunda oynanan A.G. Sakarya B.Ş.B. Basketbol-Petkimspor müsabakasını, Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Emin Dursun, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakarya B.Ş.Belediye Spor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar ve çok sayıda sporsever izledi.
Maçta Baş Hakem olarak Uğur Özen, 1. Yardımcı Hakem Murat Ciner, 2. Yardımcı hakem olarak Polat Parlak , gözlemci olarak ise Erkan Kuyumcu görev yaptı.
Play-Offu garantileyen Temsilcimiz, Petkimspor müsabakasına, Hakan Yapar , Yiğitcan Turna, Kerem Özkan, Charles Jackson ve Harris’ten oluşan ilk beş ile çıktı. Konuk ekipte, Campell, Karabıyık, B.Kaya, Küçükbaş, Peker’den oluşan ilk 5 ile çıktı.
A.G. Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol takımı, Petkimspor karşısında ilk periyodu 26-14 tamamladı. Müsabakanın ilk yarısını 47-33 önde tamamlayan temsilcimiz , son çeyrekte de pota altındaki üstünlüğü koruyarak rakibi 90-65 yendi. A.G.Sakarya B.Ş.B. Basketbol takımı play-off öncesinde moral buldu.

Rakip Türk Telekom

Bu sonuçla birlikte Türkiye Basketbol Ligi normal sezonunun lideri Büyükşehir Basketbol Takımı oldu. Büyükşehir, playofflarda ise ligi sekizinci sırada tamamlayan Türk Telekom’la eşleşti. Basketbol Şube Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Playoff serisinin ilk maçı 27 Nisan Perşembe günü saat 19.00’da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacaktır. Tüm taraftarlarımız maça davetlidir” ifadelerine yer verildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!