BÜYÜKŞEHİR KARATE’DEN MİLLİ BAŞARI

BÜYÜKŞEHİR KARATE’DEN MİLLİ BAŞARI

Saraybosna’da düzenlenen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Balkan Şampiyonası’nda milli formayla mücadele eden Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı sporcusu Rabia Kaplan turnuvayı 2.’likle tamamlarken; Fatih Şen ve Metehan Kabasakal’ın yer aldığı 21 Yaş Altı Takımı 3.’lük elde etti.

ULUSLAR ARASI BAŞARILAR DEVAM EDİYOR

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Karate Takımı sporcuları 9-11 Aralık tarihleri arasında Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da düzenlenen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Balkan Şampiyonası’nda milli formayla ter döktü. Genç Bayan Kumite’de Rabia Kaplan turnuvayı 2.’likle tamamlarken; Büyükşehir sporcuları Fatih Şen ve Metehan Kabasakal’ın yer aldığı 21 Yaş Altı Takımı 3.’lük elde etti. Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, milli formayla elde edilen başarıdan dolayı sporcuları kutladı.

MİLLİ TAKIMA BÜYÜKŞEHİR KATKISI

Bayraktar, “Büyükşehir Belediyespor olarak sporun farklı branşlarında çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Karate takımımız da bu zamana kadar başarılı sonuçlar elde ederek kendisini kanıtladı.  Ayrıca kulüp olarak kazandığımız başarıların yanında milli takımımıza da oyuncu gönderebilmeyi çok önemsiyoruz. Hamdolsun bugüne kadar da milli takımımıza ciddi katkılar sağladık. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Bir kez daha milli forma altında başarı elde eden sporcularımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!