Büyükşehir hazırlık maçları için parkeye çıkıyor

featured

Büyükşehir hazırlık maçları için parkeye çıkıyor

Bolu’da gerçekleştirdikleri kampın çok verimli geçtiğini vurgulayan Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şenkardeş, kısa süre içerisinde hazırlık maçları için parkeye çıkacaklarını kaydetti.

 Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Tahincioğlu Süper Lig’de yer alacağı yeni sezon öncesinde hazırlıklarına devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarına ilk olarak Sakarya’da başladıklarını daha sonra ise Bolu’da kampa girdiklerini belirten Basın Sözcüsü Erdal Şenkardeş, sezona en hazır şekilde girmek için çalışmalarına sıkı bir şekilde devam edeceklerini söyledi.

Hazırlık maçları başlıyor

Şenkardeş, “

10 Ağustos Perşembe günü şehrimizde başladığımız çalışmalarımıza daha sonra Bolu’da gerçekleştirdiğimiz kamp ile devam etmiştik. Bolu’da verimli bir kamp dönemi geçirdik. Takımımız taktik ve kondisyon ağırlıklı antrenmanlar gerçekleştirdi. Oradaki çalışmalarımız 31 Ağustos Perşembe günü sona erdi.

Geçtiğimiz sezon aramızda yer alan oyuncularımız ve yeni transferlerimiz kaynaşıyorlar. Her şey yolunda. Çalışmalarımızı şu anda şehrimizde sürdürüyoruz.

Kısa süre içerisinde hazırlık maçlarımız başlayacak. 7 Eylül Perşembe günü saat 18.00’da Antalyaspor ile Kartepe’de,

8 Eylül Cuma günü saat 18.00’da Anadolu Efes ile İstanbul’da,

13 Eylül Çarşamba günü saat 17.00’da İstanbul BŞB ile İstanbul’da karşılacağız.

Hemen bir gün sonra 14 Eylül’de ise İtalya’da Napoli ile karşılaşacağız.

Oradan Ceserta şehrine geçerek Ceserta Turnuvası’na katılacak  ardından 27 Eylül Çarşamba günü ise Uşak ile Kartepe’de mücadele edeceğiz. Amacımız lige en hazır şekilde girmek” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!