BÜYÜKŞEHİR BASKET’İN SPONSORU TÜRK-TRAKTÖR

BÜYÜKŞEHİR BASKET’İN SPONSORU TÜRK-TRAKTÖR

Büyükşehir Basketbol takımı ve Türk-Traktör fabrikası, dün Sen Otel’de yapılan imza töreninde bir araya geldi. Törende, Büyükşehir Basketbol menajeri Cahit Akova, Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Şube Başkanı Erdal Şenkardeş, Türk-Traktör Genel Müdürü Marco-Votta ve Genel Müdür yardımcısı Ahmet Canbeyli hazır bulundu.

‘ONUR DUYACAĞIZ’

Yapılan imza töreninde konuşan Türk-Traktör Genel Müdürü Marco Votta, “Sakarya Bölgesi’ne yaptığımız ve başarımızda önemli bir paya sahip olan yatırımları; Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı sponsorluğuyla bambaşka bir boyuta taşıyoruz. Bu imzayla birlikte de, Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı’nın resmi sponsoru olarak hem kulübe hem de bölgeye hizmet etmekten onur duyacağız” dedi.

‘BAŞARILAR DİLİYORUM’

Sözlerine şu şekilde devam Eden Votta, “Takımımızın bundan sonra kazanacağı her başarıda bizlerin de bir payının olduğunu bilmek bizleri çok mutlu ediyor. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı’nın değerli yöneticileri başta olmak üzere hepinizi saygıyla selamlıyor, takımımızın oyuncularına da başarılar diliyorum” diyerek tören konuşmasını bitirdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!