BÜYÜKŞEHİR BASKET’E BÜYÜK TRANSFER

featured

BÜYÜKŞEHİR BASKET’E BÜYÜK TRANSFER

Türkiye 1. Basketbol liginde zirveye oynayan Sakarya Büyükşehir Basket takımı kadrosuna dev bir oyuncu kattı. Türkiye Basketbol Liglerinin yakından tanıdığı Amerikalı basketbolcu Darius Washington B. Şehir Basket’e imza attı. . Oyun kurucu guard özellikleri olan Washington,  Okan Çevik’in Galatasaray’ı çalıştırdığı dönemden de öğrencisi. Son olarak Edirne Olin’de oynadı.

“ SAKARYA’YA GELDİĞİM İÇİN MEMNUNUM “

Sakarya Büyükşehir Basket takımı Sen Otel’de düzenlediği basın toplantısında Darius Washington’a imzayı attırdı. Sakarya Büyükşehir Belediyespor Başkanı Orhan Bayraktar, B. Şehir Basket takımı Başkanı Erdal Şenkardeş, Genel kaptan Cahit Akova ve yöneticilerden meydana gelen bir grup önünde imzayı atan Darius Washington tercümanı vasıtasıyla yaptığı konuşmada iyi bir seçim yaptığını, Büyükşehir Basket Koçu Okan Çevik’le daha önce çalıştığını, şu anda takımda oynayan iki eski takım arkadaşının bulunduğunu ve bu nedenle de rahat bir çalışma ortamı bulduğunu söyledi. Amaçlarının şu anda iyi bir durumda bulunan Büyükşehir Basket takımının bir üst lige çıkması olduğunu söyleyen Washington transferi için çaba sarf edenlere de teşekkür etti.

OKAN ÇEVİK’TEN AÇIKLAMALAR

Sakarya Büyükşehir Basket takımının koçu Okan Çevik te yaptığı konuşmada öncelikle Darius Washington’un transferinden dolayı çok memnun olduğunu, kendisinin eski sporcusu olduğunu ve bu sporcunun çok potansiyelli bir sporcu olduğunu söyledi. Okan koç daha sonra Antalya kampı çalışmaları hakkında da “ iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Darius’un da katılmasıyla çalışmalarımız çok iyi geçti. Şimdi ikinci yarının ilk karşılaşması için hazırlıklarımıza başladık. İkinci yarıda 10 Maç içeride, 7 Maç dışarıda oynayacağız. Bu da bizim için büyük bir avantaj. İnşallah başarılı olup, Süper lige çıkarız. Bütün çalışmalarımız bu doğrultuda seyrediyor. “ Diye konuştu.

Transfer-1 Transfer-2 Transfer-3 Transfer-4

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!