BÜYÜKŞEHİR BASKET İZMİR’DE GALİBİYET ARIYOR

BÜYÜKŞEHİR BASKET  İZMİR’DE GALİBİYET ARIYOR

Büyükşehir Basket, TB1L 15. hafta programı kapsamında Socar Spor ile İzmir’de karşılaşacak. 3 Ocak Pazar günü oynanacak mücadele saat 15.00’da başlayacak.

GALİBİYETLE DÖNMEK İSTİYORLAR

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi 15. hafta programı kapsamında Socar Spor ile karşılaşacak. 3 Ocak Pazar günü, İzmir Enka Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 15.00’da başlayacak. Basketbol Şubesi Başkanı Erdal Şenkardeş yaptığı değerlendirmede, İzmir deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerinin altını çizdi.

 

“ SERİ YAKALAMAK İSTİYORUZ “
Şenkardeş, “Pazar günü yeni yılın ilk maçında deplasmanda Socar Spor ile karşılaşacağız. 2016’nın ilk maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Sezonun ilk yarısının bitimine artık üç maç kaldı. İlk yarıyı galibiyet serisi yakalayarak kapatmak bizim için önemli. İnşallah geçtiğimiz hafta kazandığımız maçın arkasından İzmir’den de galibiyetle döneriz” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!