Büyükşehir Basket için şampiyonluk zamanı

featured

Büyükşehir Basket için şampiyonluk zamanı

Final grubunun beşinci maçında sahasında Acıbadem Üniversitesi’ni konuk edecek Büyükşehir Basket’te tek hedef galibiyet.

31 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00’da Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak kritik mücadele de alınacak galibiyet Büyükşehir Basket’i Süper Lig’e taşıyacak.

 

Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, dörtlü final grubundaki beşinci maçında Acıbadem Üniversitesi’ni konuk edecek. 31 Mayıs Çarşamba günü Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 19.00’da başlayacak ve TRT Türk’ten canlı olarak yayınlanacak. Grupta aldığı 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile lider durumda bulunan Büyükşehir Basket, müsabakayı kazanması halinde Süper Lig’e çıkmayı garantileyecek.

 

Bursaspor maçını unuttuk

Kritik maç öncesi açıklamalarda bulunan Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, “Bursaspor ile oynadığımız müsabakayı unuttuk ve tamamen bu maça odaklandık. Takımımıza güvenimiz tam. Oyuncularımız maça hazır. Rakibimizi deplasmanda geriden gelerek güzel bir oyunla mağlup etmiştik. Bu maçta da konsantre bir şekilde galibiyete uzanarak bir üst lige yükselmek istiyoruz. Oyuncularımızdan bir kısmı sakat olarak mücadelelerini sürdürüyorlar. Bu azmimizin ve hedefe ne denli kilitlendiğimizin en büyük göstergesidir” diye konuştu.

 

Dev ekran kurulacak

Dörtlü final grubunda kendi sahalarındaki son maçlarına çıkacaklarını vurgulayan Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Ne yazık ki seyircisiz oynama cezamız nedeniyle bu müsabakada taraftarlarımız salonda bizi destekleyemeyecekler. Fakat salonunun önüne kurulacak dev ekrandan takımımızı desteklemek ve iftarımızı beraber yapmak için taraftarlarımızı salona davet ediyorum. İnşallah oynayacağımız müsabakada gülen taraf biz olacağız ve şampiyonluk coşkusunu taraftarlarımızla birlikte yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!