BÜYÜKŞEHİR BASKET BOLU KAMPINI SÜRDÜRÜYOR

featured

BÜYÜKŞEHİR BASKET BOLU KAMPINI SÜRDÜRÜYOR

Büyükşehir Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdürüyor. Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Büyükşehir Basket, Koç Selçuk Ernak idaresinde taktik ve kondisyon ağırlıklı antrenmanlar gerçekleştiriyor.

31 AĞUSTOS’A KADAR DEVAM EDECEK

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, yeni sezon öncesi hazırlıklarını Bolu’da sürdürüyor. Bu yıl Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Büyükşehir Basket, Koç Selçuk Ernak idaresinde taktik ve kondisyon ağırlıklı antremanlar gerçekleştiriyor. Kadrosunu genç ve yetenekli isimlerle güçlendiren Büyükşehir, 31 Ağustos Perşembe gününe kadar Bolu’da antremanlarını sürdürecek. Kulübün Basın Sözcüsü Erdal Şenkardeş, yeni sezon hazırlıklarının belirlenen program dahilinde devam edeceğini kaydetti.

YOĞUN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Şenkardeş açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı: “Takımımız 20 Ağustos Pazar günü itibariyle Bolu’da kamp yapmaya başladı. 31 Ağustos Perşembe gününe kadar da burada hazırlıklarımız sürecek. Ardından belirlenen takvim kapsamında hazırlıklarımız devam edecek. Yoğun bir kamp takvimimiz var. İtalya’da ve Bursa’da turnuvalara katılacağız. Özel maçlar oynacağız. Takımımız Basketbol Süper Ligi’ne en iyi şekilde hazırlanıyor. İnşallah bu yıl teknik ekibimiz, sporcularımız ve taraftarlarımızla önemli bir heyecan yaşayacağız” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!