Büyükşehir Basket Avantajı Kaptı:93-92

featured

Büyükşehir Basket Avantajı Kaptı

Büyükşehir, playoff çeyrek finali ikinci maçında deplasmanda Gediz Üniversitesi’ni 83 – 92 mağlup etti. Bu galibiyetle seriyi 2- 0’a taşıyan Büyükşehir, serinin üçüncü maçını 17 Mayıs Salı günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynayacak.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, playoff çeyrek finali ikinci maçında rakibi Gediz Üniversitesi’ni 83 – 92 mağlup etti. Karşılaşmaya hızlı bir başlangıç yapan Büyükşehir, ilk çeyreği 17 – 25 önde tamamladı. İkinci çeyrekte oyun disiplininden uzaklaşan dev adamlar, soyunma odasına 42 – 41 geride gitti. İkinci yarı ile birlikte kontrolü tekrardan eline alan Büyükşehir Basket son çeyreğe 59 – 67’lik skor avantajı ile girdi. Tamamen dış atışlara yönelen Gediz Üniversitesi isabet bulamayınca fark çift hanelere kadar yükseldi. Son periyotta da oyunun kontrolünü sağlayan Büyükşehir Basket, sahadan 83 – 92’lik skorla galip ayrıldı ve seride durumu 2 – 0’a getirdi. Serinin üçüncü maçı 17 Mayıs Salı günü saat 19.00’da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak. Büyükşehir Basket kazanması halinde yarı finale yükselecek.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!