Büyük Sevinci

featured

Büyük Sevinci

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okul Sporları Küçükler Basketbol İl Birinciliği sona erdi.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Basketbol Küçük Kızlar  ve Küçük Erkekler Merkez (2.Küme) İl Birinciliği Atatürk Spor Salonunda oynanan müsabakalar ile tamamlandı.

Küçük kızlarda son maçta Özel Erenler Güneş Ortaokulu, Şehit Hüseyin Avni Bey ortaokulunu 37-6 yendi.  Küçük erkeklerde ise Beşsekiz Okulları Özel Neva Okulunu 51-8 yenerken, SAÜ Vakfı okulu da , Yücel Ballık Ortaokulunu 16-11 yendi.

Küçük kızlar Basketbolda Özel Erenler Güneş Okulu şampiyon olurken,  Özel Teksen Koleji 2., Şehit Hüseyin Avnibey İmam Hatip Ortaoku ise 3. Oldu. Şampiyon takıma kupasını Özel Erenler Güneş Okul Müdürü Turan Durak takdim ederken, 2. Olan Teksen Koleji takımına ödülünü Basketbol İl Temsilcisi Alpay Alev, 3. Ekibe kupasını ise Teksen Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Semih İzci verdi.

Küçük Erkekler Merkez (2.Küme) Basketbol müsabakaları sonuncunda Beşsekiz Okulları şampiyon olurken,  SAÜ vakfı okulu 2.  Yücel Ballık Ortaokulu ise 3. Oldu. Müsabakalar sonunda başarılı olan Küçük erkek basketbol takımları ödüllerine kavuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!