Bugsaş Spor – Sakaryaspor:1-1

featured

TFF 2. Lig Beyaz Grup 2. hafta mücadelesinde Bugsaş Spor, Ankara Ostim Stadı’nda Sakaryaspor’u konuk etti.

OFF YİNE BERABERE ! 1-1

Sakaryaspor ligin ikinci karşılaşmasında Ankara’da Ostim Stadında Bugsaşspor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında daha üstün bir futbol oynayan Sakaryaspor golle buluşamazken maçın oynanmamış dakikalarında Ferhat’ın ayağından bir gol buldu ve ilk yarıyı 1-0 Önde kapattı. Maçın ikinci yarısında ise ilk yarıya nazaran daha ağır tempoda bir Sakaryaspor buna karşılık daha baskın oynayan Bugsaşspor vardı. Maçın 82. Dakikada Bugsaşspor ofsayt kokan bir pozisyonda eşitliği sağladı ve karşılaşma 1-1 Sona erdi.Böylece yeşil siyahlılar ikinci karşılaşmadan da beraberlikle ayrılarak taraftarlarını bir kez daha üzdü.

İLK YARIDA BASKILI FUTBOL GOL GETİRDİ

Maçın 5. Dakikasında Sakaryaspor ilk atağında Fatih’in ortasında iyi yükselen Burak’ın kafa şutu üst ağlarda kaldı. 36. Dakikada yine sağdan yapılan orta ile topla buluşan Fatih’in vuruşunu kaleci köşeden kornere çeldi. Maçın oynanmamış dakikalarında Sakaryaspor’un golü geldi. Coşkun’un kafa ile indirdiği topla buluşan Ferhat’’in vuruşunu Rıoza kale çizgisi içinden çıkartmak istedi. Maçın hakemi önce tereddüt etti yardımcı hakem ortaya koşunca hakem de golü verdi ve Sakaryaspor ilk yarıyı 1-0 Önde kapattı

İKİNCİ YARIDA

Maçın ikinci yarısında ise yapılan değişiklikler Bugsaşspor’a yaradı. Baskı kuran Bugsaşspor’du Sakaryaspor ise zaman zaman tehlikeli ataklar yaptı. Karşılıklı ataklar sırasında maçın 82. Dakikasında oyuna ikinci yarıda giren Mustafa Çeçenoğlu ortasında İskender bir karambolde kale çizgisi üzerinde.  topa ofsyatla  karışık bir vaziyette dokundu ve beraberliği sağladı.  Geride kalan dakikalarda değişen bir şey olmadı ve karşılaşma 1-1 Berabere sonuçlandı.

TARAFTARLAR DIŞARIDA

Maçı izlemeye gelen çok sayıda taraftar dışarıda kaldı. 240 Seyirci tribüne alınırken çok sayıda taraftar da dışarıda kalınca önce saha dışıından kale arkasından maçı izlemek isteyince çevik kuvvet sert bir şekilde onları dağıtmak isteyince polisten ve taraftarlardan yaralananlar oldu. Burhan UĞUR

STAD: Ostim

HAKEMLER: Veli Karakaya**, Ercan Aydın**, Hakan Betaş**

BUGSAŞSPOR: Oğuz Çalışkan**, Yavuzhan Keleşoğlu**, Rıza Efendioğlu**, Ömer Bozan**, Cebrail Karayel**, Sinan Kurt**, Cenk Kaplan**, Samet Yalçın**, Yıldıray Koçal* (Dk.70 Mustafa*), Erkan Taşkıran**, Kerem Şeras* (Dk.61 Raşit**)

Teknik Direktör: Yok

SAKARYASPOR: Ercüment Kafkasyalı***, Burak Bekaroğlu**, Ramazan Sal**, Tufan Kelleci**, Yasir Subaşı*, Murat Akın*, Ferhat Yazgan**, Beykan Şimşek*(Dk.71 Talha **), Ramazan Çevik*, Fatih Özçelik*(Dk.84 Erçağ*), Coşkun Yılmaz* (Dk.90 Mahir?)

Teknik Direktör: Osman Özdemir

Gol: Dk.83 İskender (Bugsaşspor), Dk.45 Ferhat Yazgan (Sakaryaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk.35 Tufan’ın sağ kanattan ceza sahasına havalandırdığı topta, ceza sahası içinde topla buluşan Fatih Özçelik’in sağ çaprazdan dönerek vuruşunda kaleci son anda topu kornere çeldi.

Dk.45+1 GOOLL Orta sahadan Ramazan Sal’ın rakip ceza alanına doğru kullandığı serbest vuruşta, Coşkun’un kafayla indirdiği topa ceza sahası çaprazında Ferhat vurdu ve top ağlarla buluştu.

  1. 82 GOL- Bugsaşspor’un atağında Ömer’in ceza sahasına gönderdiği topta İskender Alın düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!