Bu takımda ışık var

featured

Bu takımda ışık var

 Yeşil siyahlı temsilcimiz

Sakaryaspor transferlere doymuyor ancak hala istenilen bir Santroforunu bulamadı.

Olsun zararı yok, Coşkun ve Mümin var.

Her mevkiinin iki adamı var, yani geniş bir kadromuz oldu. Alınan futbolcular bana göre 2. lig ve Tff 1. liginde oynayacak sporcular. Önemli olan bu sporcuları işlemek bu da Teknik Direktör Osman Özdemir ve ekibine düşecek. Bu arada Osman Özdemir’le ekibine çok güveniyorum.

Mevcut kadromuzla beraber gelen iyi futbolcuları kaynaştırmak kolay olmayacak tabi ki bol bol hazırlık maçları oynayarak lige hazır hale geleceğinden eminim. Osman hoca ve ekibi Sakaryaspor’u nasıl 2. lige çıkardıysa Tff 1. Ligine de çıkaracaktır. Önemli olan kendisine verilecek destektirb

Kalemizde iki tecrübeli isim var. Biri Ercüment Kafkasyalı ve Ferhat Kaya. Arkalarında ikide istikbal vaat eden genç kalecilerimiz Aykut Yıldız ve Emircan Seçgin yer alıyor.

Defansta ise 9 isim bulunuyor. Kaptan Zafer Aydoğdu, Canberk özdemir, Aytaç Ak, Fikret Topaloğlu, Sezgin Coşkun, Tufan Kelleci, Yasir Subaşı, Ramazan Sal, Burak Bekaroğlu bu yıl rakibe geçit vermeyi düşünmeyen isimler.

Orta Sahamız ise 9 futbolcumuzdan oluşuyor. Talha Mayhoş, Serdar Ümit Deniz, Ferhat Yazgan, Erçağ Evirgen, Fatih Özçelik, Serdar Bodur, Beykan Şimşek , Ramazan Çevik, Burak Taşdemir yine gelecek sezonun oyun kurucuları olarak dikkat çekiyor.

Forvette yer alacak oyuncularımız ise 3 isimle sınırlı. Coşkun Yılmaz Mümin Aysever, Cem Ekinci’nin dışında aklıma golcü ismi takılmıyor. Forvete 1 takviye daha lazım. Başkan İsmail Gürses Yönetimi forvete takviye yapacağını düşünüyorum. Olmasa da bu mevcut kadromuz yeterli gözüküyor.

Sakaryaspor’umuz çalışmaların ilk etabını geçen gün Rüstemlerde tamamladı ve iki günlük izin yapıyor. 27 Temmuzda Bolu Abant’ta ikinci etap çalışmaları olacak ve 4-5 hazırlık maçı oynayacağız. İlk hazırlık maçımız 29 Temmuz Al Taawoun, 1 Ağustos ikinci hazırlık maçımız Adanaspor’la, üçüncü hazırlık maçımız 4 Ağustos Boluspor, dördüncü hazırlık maçımız 7 Ağustosta Bucaspor’la olacak.

Sakaryasporumuz’a ikinci etap çalışmalarında başarılar diliyorum büyük taraftarlarımızda hazırlık maçlarında Bolu’da yalnız bırakmasınlar pırıl, pırıl, bir Sakaryaspor izleyecek.

İzlemekle kalmayacak yine geçen sezon yaşadığı şampiyonluk sevincini bu kez Play-Off’tan değil normal ligini sonunda yaşayacak.

Bu sezonu da yine bir şampiyonluk zaferi ile tamamlayacağımızı şimdiden müjdelerken bütün güzellikleri hak eden Yeşil-Siyahlı taraftarlara “hazır olun yine bomba gibi bir takım geliyor” diyerek sözlerime son verirken mutlu ve esenlikler diliyorum.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!