Bu Sezon Hedef Şampiyonluk!

featured

Bu Sezon Hedef Şampiyonluk!

Yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hakkında bilgiler veren Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, “Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni sezon öncesinde önemli isimlerle görüşüyoruz. Kısa süre içerisinde imza töreni gerçekleştireceğiz. Bu sezon tek hedefimiz şampiyon olmak” ifadelerini kullandı.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, yeni sezon öncesinde iddialı bir takım oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Basketbol Şube Başkanlığı görevini yeni devralan Akif Köse ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantıda bir araya geldi. Basketbol Şube Başkanlığı görevini devralan Akif Köse’ye başarı temenni eden Bayraktar, yeni sezonun hayırlı olmasını diledi.

 

Ortada Atılan İmza Yok

İlk açıklamalarını yapan Basketbol Şube Başkanı Akif Köse ise; “Göreve geldiğimiz ilk gün itibariyle çalışmalarımıza başladık. Bu süre zarfında transfer çalışmalarına ağırlık verdik. Ancak şunu da ifade etmek istiyorum; son günlerde basında transferlerle ilgili haberler sıklıkla yer alıyor. Bu da görüştüğümüz oyuncularla pazarlığımıza etki ediyor. Basında çıkanlar doğru isimler. Ancak henüz ortada atılmış imza yok” diye konuştu.

 

İmzalar Yakında

İmza aşamasında olan transferleri de paylaşan Şube Başkanı Köse; “Yeni sezonda takımımızın önemli bir çoğunluğunda değişiklik öngörüyoruz. İlk olarak Türk basketbolunun önemli ismi Koç Burak Bırıktay’la anlaştık.  İnşallah iç transferde de Can Akın ve Kerem Özkan ile sözleşme yenileyeceğiz. Dış transferde de Akhisar’dan Hakan Yapar, Best Balıkesir’den Tufan Önen, Tofaş’tan Yiğitcan Turna ve Melikşah Üniversitesi’nden Hadi Doğan ile anlaştık. Kısa süre içerisinde imza töreni yaparak kamuoyuna duyuracağız. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Hedef Şampiyonluk

Yeni sezonda iddialı bir takım kurmak istediklerini belirten Köse, konuşmalarını şu şekilde tamamladı; “Bilindiği üzere 2 yıldır Basketbol Süper Ligi’nin kapısından dönüyoruz. Bu yıl bu işi güzel bir şekilde bitirmek niyetindeyiz.  Hızlı bir şekilde transferlerimizi tamamlayarak yeni sezon öncesi çalışmalarımıza başlaycağız. Hedefimiz bu yıl kapısından döndüğümüz Basketbol Süper Ligi’ne şampiyon olarak çıkmak. Bu vesile ile yeni sezonun hem şehrimiz hem de takımımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

2

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!