BU SESE KULAK VERİN

featured

BU SESE KULAK VERİN

Sezon başından bu yana Sakaryaspor yönetimi ile Taraftarlar arasında yaşanan huzursuzluk günler geçtikçe dozunu artırıyor. Son olarak ta Sultanbeyli maçında yapılan tezahüratlar sebebiyle 5 Tatanga’ya maç yasağı geldi. Geçtiğimiz yılda da böyle olaylar yaşanınca yeni sezonda taraftarlar Sakaryaspor kulüp Başkanı Selahattin Aydın’a ve yönetimine karşı tutumlarını sertleştirdiler. Yaşanan bu huzursuz ortam üzerine bir de “ söz savunmanın “ diyerek ceza alan Tatangalar’ı dinlemek istedik. Diğer 4 Arkadaşı adına söz alan Emrah Meçli ile daha önceki yıllarda Taraftarlar adına Sakaryaspor Yönetim Kurulunda görev yapan Yaşar Yıldız, yaşananlarla ilgili olarak tüm samimiyetleri ile açıklamalarda bulundular.

“ FİTİLİ BAŞKAN ATEŞLEDİ “

Sakaryaspor’a olan sevgilerini her defasında kanıtladıklarını söyleyen Emrah Meçli “ bu dinamitin fitilini geçtiğimiz sezon Başkan Selahattin Aydın basına yaptığı “ Çapulcular “ açıklaması ile ateşledi. Sakaryaspor’u canından çok seven birileri olarak futbolcuları bağrımıza basmak istediğimiz bir galibiyet sonrasında yaşanan tatsız olaylar tabi ki hoş değil ama bir gün sonra Başkan’ın bizleri Çapulcu ilan etmesi hiç te etik değildi. O günden bu yana da kendisine karşı tutumumuz açıkça bellidir. Efsane Sakaryaspor bunlara mı kalmış, Başkan’ın talimatları ile fişlenmeye devam ediyoruz. Nitekim Sultanbeyli maçında 500 Kişilik bir bölümde sadece bir arada duran 5 Kişinin görüntüsü çerçeve içerisine alınarak bizleri tribün lideriyiz diye saf dışı bırakmak istiyor. Aslında çirkin tezahüratı yapanlar numaralı tribünde bulunan arkadaşlardı.  Ayvalık’ta da buna benzen olaylar yaşandı. Üzerimiz arandı, kimsede bir şey çıkmadı derken, Balıkesir’li bazı taraftarlar bizlere şarap şişeleri fırlattılar ama biz yapmışız gibi orada da 8 Arkadaşımız tahkikat altına alındı. Böyle giderse bunlar ne ilk ne de son olacak. Bu zor günlerin bitmesi ve Sakaryaspor’un düzlüğe çıkması için tek şart var o da bu yönetimin acilen gitmesidir. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın zeki Toçoğlu da bunların farkında ama bir şey yapmıyor. Aklıselim insanları bir araya getirerek yeni bir yönetim oluşturması Sakaryaspor’un kurtuluşu olacaktır. Her şeye rağmen sabrediyoruz. Ama iki parmak arası kadar bir sabrımız kaldı. Bu böyle gitmez. “ Diye konuştu.

“ BU BÖYLE GİTMEZ “

Eski Sakaryaspor yönetim Kurulu üyesi ve Tatangaların abisi Yaşar Yıldız da bu konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıldız açıklamasında “ Bu yönetimle bu işler sağlıklı yürümüyor. İşi bilmeyen yönetim takımı iki sezondur ne hallere düşürdü. Düzgün adam bildikleri için Sakaryaspor’un başında tuttukları bu kişi daha önceleri de Sakaryaspor’da başkanlık yaptı eyvallah ama bugün o zamanların ortamı yok. Günü kurtaralım da ne olursa olsun zihniyeti ile bu işler yürümez. Herkesin bir sabır sınırı var. En kısa yoldan Zeki Başkan ortaya çıksın da bu insanların bu kadar üzülmesine müsaade etmesin. Ne kadar iyimser olursak olalım bu yaşananlarla bu işler böyle gitmez. Herkes aklını başına alsın, yoksa bu kadar hakaretlere rağmen bu yönetimin hala iş başında nasıl durduklarına  hayret etmekteyim. Birazcık onurları varsa istifa etsinler. Yeni bir oluşum Sakaryaspor için kurtuluş olacaktır. Yoksa yıllarca bu sıkıntıları yaşamaya devam ederiz. “ Dedi.( Sırrı ŞANLI – ÖZEL HABER)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!