BU ORDUYU YENMELİ

featured

BU ORDUYU YENMELİ

Ligde ölüm kalım savaşı veren Orduspor Atatürk Stadından eli boş çıkmalı ve mutlaka yenilmeli çünkü hasılat Eymen Bebek’e ilaç olacak. Taraftarlar 7’de 7 yapan takımıyla iyiden iyiye havaya girecek. Teknik Direktör Osman Özdemir’le 6 maçını da kazanan ve moralleri tavan yapan Yeşil-Siyahlılar puan kaybetmeden Afyon’u takibe devam edecek ve morali daha da yükselecek. Bu önemli karşılaşmanın başlama saati ise 15.00. Haydi Sakarya stada..

İLK MAÇ 1-1 BİTMİŞTİ

Spor Toto 3.Ligi 3.Grubun zirvesini ve altını yakından ilgilendiren maçı öncesinde Orduspor da Mehmet Batuhan Şenol, Sakaryaspor da ise Cihan Yıldız ameliyat oldukları için bugün kadroda olamayacak. Dün akşam Rüstemlerde kampa giren Osman Özdemir’in talebeleri bugün de kazanarak 7’de 7 yapmanın hesaplarını yapıyor. Tecrübeli hoca oyuncularını “Rakibi hafife almayın’ diye de uyardı ve ilk yarıdaki maçın 1-1 bittiğini özellikle hatırlattı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!