Bu Geyveliler fazla oluyor artık!!!!!!!

featured

Bu Geyveliler fazla oluyor artık!!!!!!!

Amatör spor haftası Geyve ilçe turnuvası Pazar günü Geyve ilçesi bireysel spor salonunda yapıldı. Çoğunluğu yeni sporcuların katıldığı turnuvaya 37 sporcu katıldı. Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Fatih Çelikel’de Geyve’ye gelerek sporcuların mücadelesine destek oldu. İlçede yetişmiş antrenörler Memduh Sakarya ve Yaşar Ordu, turnuvanın hakemleri de İl müdürü Fatih Çelikel tarafından kupa ve başarı belgeleri ile ödüllendirildi. Dereceye giren sporculara madalyaları İl müdürü Fatih Çelikel, İlçe müdürü Nurcan Tabakoğlu, veliler ve hakemler tarafından verildi.

Teknik direktör Uğur Kobaş, Antrenörler Memduh Sakarya, Yaşar Ordu “İlçemizde yaptığımız bu turnuvanın amacı yeni yetişmekte olan sporcularımız geleceğe hazırlamak. Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Fatih Çelikel’in sporcularımızın mücadelesini seyretmek için ilçemize gelmesi güzel bir nezaketti kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

img_0839 img_0858 img_0863 img_0864 karetegeyve-10 karetegeyve-11 karetegeyve-12 karetegeyve-13 karetegeyve-14

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!