Bu ayıp Sakaryalılara yeter

featured

( Bu ayıp Sakaryalılara yeter)

Sakarya ve Sakaryaspor’un tarihi ve geleceği satılıyor ancak kimsenin umurunda bile değil

BAŞTAN BELLİYDİ

Atatürk Stadının arsası Büyükşehir Belediyesi ve Adapazarı Belediyesi ile Gençlik ve Spor Müdürlüğünün ortak hissesi bulunan tapulu malıydı ancak bir emirle bir anda devri yapıldı. Şimdi ise TOKİ burayı satışa çıkardı. Yeni stat yapılacak diye bayram yapanlar Atatürk Stadının 78 Milyon liraya satışa çıkmasını sözde şaşkınlıkla karşılarken bu arsanın Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne devredilmesine sadece seyirci kaldı. Şimdi ise ağzı olan herkes konuşuyor. Ancak alıcısının kim olduğunu bile cümle alem yüksek sesle dillendiriyor.

ŞEKER ARAZİSİ DE BÖYLE GİTTİ

Sivas, Bursa ve Eskişehir de statlar park olurken Sakarya Atatürk Stadının 27 bin metrekarelik arazisinin rant adına peşkeş çekme adına 78 Milyona satışa çıkması bir anda akla Şeker Fabrikası arazisini getirdi. Daha önce de Atatürk Stadı ve Altyapı Tesisleri ile birlikte birilerine pazarlanmaya çalışılan Şeker Fabrikasının arazisi de Sakaryalıların elinden böyle uçup gitmişti. Eğer İdare Mahkemesi buradaki yapılaşmaya izni veren imar düzenlemesini yeniden iptal ederse Sakarya kazanacak ve burası Yeşil Alan kalacak yoksa kaybeden tüm Sakarya olacak.

ARSAYI VERENLER GERİ ALSIN: Önce Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne sonradan ise Toki’ye devir edilen bu Sakaryaspor’un ve Sakarya’nın tarih kokan dokusunu karşılıksız olarak verenler şimdi acaba ne düşünüyor? Diye soruyor ve “ Arsayı verenler geri almalı” diyor bu şehrin insanları..)

Yıllardır bitirilmeyen ve kaderine terk edilen Atatürk Stadının arka tarafı da çöplük gibi

Altyapı tesisleri de harabe

Özel bir şahsa ait olan ve Sakaryaspor’a kullanılması için bağışlanan arsa üzerinde yarım kalan bina ile arsayı kimin kullandığı bile belli değil. Milli servet yıllardır orada yatıyor. Dünyanın parası yatırılan bu Tesisler sözde yıllar önce yıkılacaktı. Ancak Hala ayakta!

ŞEHRİN GÖBEĞİNDE SAHİPSİZ

Orman haline gelmiş çok çirkin görünümlü eski Altyapı Tesisleri çürümeye terk edilmiş bir vaziyette kötü kaderini beklerken bugün için birçok uyuşturucu ve alkol bağımlıların sığınağı haline gelmiş durumda. Şehrin ortasında kimsenin ilgilenmediği altyapı tesislerinin sökülüp götürüldüğü, içindeki demirbaşların ise kimin aldığı belli olmayan bu tesisler yıllardır bu durumda beklerken buraya TFF ve Sakaryaspor kulübü tarafından yatırılan Milyonlarca para da yok olup uçup gitti. Suçlular ise hala bu şehirde ellerini kollarını sallayarak geziyor..

KULÜBÜN GELECEĞİ BURADA YATIYOR: Milyonların harcandığı bina ve sökülüp alınan altyapı malzemeleriyle bu tesisler bitirilseydi Sakaryaspor kulübü her ay buradan Futbol Okulları ve Sosyal Tesisleri ile ayda 250 bin lira gelir elde edecekti.)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!