BÖYLE TARAFTARLIK OLMAZ !

featured

BÖYLE TARAFTARLIK OLMAZ !

Maç boyunca sürekli anonslarla uyarılar yapılmasına rağmen, Kahramanmaraş maçından sonra Disipline sevk edilen Sakaryaspor’un cezası  açıklandı. Tüm uyarı ve anonslara rağmen taraftarların merdiven boşluklarını doldurmaları, sahaya yanıcı ve yabancı madde atmalarının bedeli bu kez ağır oldu. Üç kuruş için kapı kapı gezen Sakaryapor yönetimi, şimdi de o muhteşem maçın bedeli olarak 13 Bin TL ceza ödeyecek.

SAKARYASPOR’A BİR CEZA DAHA GELDİ.

Sezon başından itibaren sürekli ceza konusunda uyarılan taraftarların daha duyarlı olması gerekiyor. Bu konudaki ikazlara rağmen Maraş maçında yaşananlar, bir kez daha ceza getirdi. Önceki gün sevk edildiğimiz Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK),  toplandı ve faturayı kesti. İşte karar :

7- Sakaryaspor A.Ş. Kulübünün, 08.10.2017 tarihinde oynanan Sakaryaspor-Kahramanmaraşspor A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL Para Cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakasında Sakaryaspor A.Ş. Kulübünün, taraftarlarının merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 8.000.-TL Para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!