BÖYLE OLUR AĞA’LARIN İFTARI

featured

BÖYLE OLUR AĞA’LARIN İFTARI

Ramazan Ayı’nın yarısını geçmek üzere olduğumuz Pazartesi günü akşamı Şeker MahallesiAk Sokak’ta bulunan Hilal Kıraathanesi sahibi ve sakinleri tarafından bu defa iftarda bir arada olmak düşüncesi ile bir iftar programı hazırladılar. Önderliğini Şeker Mahallesi sakinlerinden ve Sakaryaspor sevdalısı Orhan Muslu’nun yaptığı ve Hilal Kıraathanesi sahibi ile devamlı müdavimlerinin ortaklaşa  hazırladıkları iftar organizasyonuna önemli davetliler de katıldı.

ÖNEMLİ KONUKLAR DAVETTE YER ALDI

Şampiyon Sakaryaspor’un Teknik Direktörü Osman Özdemir ile futbolculardan Kaptan Aytaç Ak, Talha Mayhoş, Fikret Topaloğlu, Serdar Ümit Deniz ve Canberk Özdemir de mütevazi iftarın konukları oldular. İftar öncesinde kahvehane önünde bir süre sohbet eden konuklar ve kahvehane sakinleri daha sonra iftara yıkın bir zamanda iftar düzeninde hazırlanmış olan kahvehaneye geçerek okunun ezan sonrasında oruçlarını açtılar. Neşe içerisinde geçen iftar sonrasında ise derin bir futbol sohbetinin yanında her zaman olduğu gibi kahvehane düzenine geçildi ve okeyler oynanmaya başladı. Şeker Mahallesinde “ böyle olur ağaların iftarı “ dedirtecek kadar mütevazi hoş bir iftar programı da böylece tarihteki yerini almış oldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!