BOYBEYİSPOR HOKEY TAKIMI SIKI ÇALIŞIYOR

featured

BOYBEYİSPOR HOKEY TAKIMI SIKI ÇALIŞIYOR

Gösterdiği olağanüstü başarılar sonucunda Türkiye Hokey birinci liginde mücadele eden Boybeyispor Hokey takımı alt yapısı ile çalışmalarına devam ediyor. Amaçlarının takıma genç oyuncular kazandırmak olduğunu söyleyen takımın kurucusu ve Antrenörü Rüstem Boybeyi nezaretinde çalışmalarını sıkı bir şekilde yürüten Boybeyispor Hokey takımının hedefi 1. Ligde en üst sıralarda bitirmek.

BAŞARILARI DEVAM EDİYOR

Sakarya’ya pek yabancı olan Hokey sporunda büyük başarılara imza atan Akyazı Boybey Hokey takımı 2012 Yılında kurulmasına rağmen yaptığı sıkı çalışmalar ile üst üste başarılar kazanarak Sakarya’yı Süper ligde temsil etmeye hak kazandılar. Eski Milli sporcu Rüstem Boybeyi’nin gayretleri ile gelişen Boybeyi Hokey takımı başarılarına başarı eklemeye devam etti..Boybeyi Spor kulübü son olarak Konya’da yapılan 18 yaş altı gençler Türkiye Şampiyonasında şampiyon olarak Türkiye Şampiyonasına devam etme hakkını kazanmıştı

Boybeyi-1 Boybeyi-2 Boybeyi-3

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!