BOLU YOLCUSU KALMASIN

featured

BOLU YOLCUSU KALMASIN

Yeni Sakarya Atatürk Stadı Gümüşhane maçına da yetiştirilemedi. Yeşil-Siyahlılar lider Gümüşhane’yi  Bolu Atatürk Stadı’nda ağırlayacak. Maç 15.30’da başlayacak

YİNE DIŞARIDA !

Sakaryaspor Çarşamba günü ligde oynayacağı 3. iç saha maçına hazırlanıyor, yeni stat hazır değil, Bolu’ya gidiyoruz. Pazar günü “Yine evde yokuz” haberini takiben dün “Sanki Bolu” başlığıyla 3. iç saha maçımızı Sakarya’da oynamamızın çimle toprak buluşmadığı için mümkün olmadığını Sakarya’ya ilettik ancak refikimiz gazeteler Sakarya’da oynayabileceğimizi beyan eden haberlerle gündem oluşturdu, yine olmadı, Sakaryaspor bugün Bolu Atatürk Stadı’nda lider Gümüşhanespor’u ağırlayacak. Maç biletleri 10 TL olarak belirlendi.Karşılaşma saat 15.30’da oynanacak.

 

SAKARYASPOR’DAN TEK ÇALIŞMA

Pendik’ten 1 puanla dönen Sakaryaspor, dinlenmeden idmana çıktı. Pazartesi günü Rüstemler Tesislerinde tek antrenman yapan Yeşil-Siyahlılarda moraller bozuktu. Temsilcimizin dan saat 1045’te kulüp otobüsü ile maçın oynanacağı  Bolu’ya hareket etti ve bugünkü Gümüşhane maçının hazırlıklarını burada tamamlaması bekleniyor.Yeşil siyahlılar bugün oynanacak karşılaşma sonrasında Perşembe günü saat 14.00’da tesiste toplanacaklar ve saat 15.00’da da bir sonraki maçın hazırlıklarına başlayacaklar.

GÜMÜŞHANE KADROSU

Sakaryaspor maçın oynanacağı Bolu’ya 18 Kişilik kadrosu ile hareket etti. Yeşil siyahlıların geçtiğimiz hafta oynanan Pendikspor karşılaşmasındaki kadronun aynısının olması ise dikkatlerden kaçmadı.Gümüşhanespor kadrosu şöyle : Ercüment, Ferhat, Burak Bekaroğlu, Ramazan sal, Murat Akın, Serdar Ümit, Tufan, Fikret, Yasir, Ramazan Çevik, Erçağ, Cem, Talha, Beykan, Fatih, Hakkı Can, Mahir ve Coşkun.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!