Boccede Pamukova fırtınası esti..

Boccede Pamukova fırtınası esti..

 

Sakarya da yapılan Okul Sporları Bocce İl Birinciliği yarışmasında finale kalan Pamukova Hürriyet Anadolu Lisesi ve Pamukova Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Sakarya’yı Türkiye Şampiyonasında temsil edecekler..

 

Sakarya Okul Sporları Bocce İl Birinciliği yarışmalarında Pamukova Hürriyet Anadolu Lisesi ve Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız takımları yarışmaya katılan 21 okul arasından finale kalarak Sakarya’yı Türkiye Şampiyonası Grup maçlarında temsil etmeye hak kazandılar.

 

Yarışma da Hürriyet Anadolu Lisesi kız takımı birinci olurken Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız takımı ikinci yine Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi erkek takımı  İl üçüncüsü oldu.

 

Başarıya giren öğrencileri ve antrenörlerimiz Mehmet gülmez ve Taylan Güngören’i okul müdürleri tebrik etti.

 

Ayrıca sporcuların ulaşım konaklama ve malzeme konularında maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Pamukova belediye başkanı Cevat Keser’e ve Pamukova belediyesine teşekkür ettiler.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!