Toçoğlu’ndan şehrin iş adamlarına çağrı:

featured

 

Toçoğlu’ndan şehrin iş adamlarına çağrı:

Sakaryaspor Kervanına Destek Herkesin Görevidir

Sakaryaspor kafilesiyle bir araya gelen Başkan Toçoğlu, şehrin iş adamlarına çağrısını yineleyerek, “Sakaryaspor kervanı yola çıktı. Bu kervana katkıda bulunmak herkesin görevidir. Elinizi taşın altına koymalısınız” dedi. Toçoğlu yeşil siyahlı ekibe de bu sezon Sakaryaspor’un şampiyonluğunu beklediklerini hatırlattı.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor kafilesiyle düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi. Tunatan Tesislerinde gerçekleşen buluşmada Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses, Sakaryaspor yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve basın mensupları da yer aldı.

 

Toçoğlu’na Sakaryaspor Teşekkürü

Programın açılış konuşmasında söz alan İsmail Gürses, “Şunu açıkça ifade etmek durumundayız: şayet Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu Sakaryaspor’a el atmasaydı belki de bu akşam burada olamazdık. Ben bu yüzden, ‘İyi ki varsınız Başkanım’ demek istiyorum. Kendileri her daim bize destek oldular. Siz futbolcularımızın göz dolduran futbolunu gördükçe daha da mutlu oluyorlar. Şunu söylemek istiyorum: bu takım bu sene ne pahasına olursa olsun çıkacak. Bu sözün teminatı da siz futbolcu kardeşlerimizsiniz. Size güveniyoruz. Tekrardan bu buluşmaya vesile oldukları için Sayın Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

İş Adamlarına Destek Çağrısı

Sakaryaspor’un zor günleri geride bırakarak bugünlere ulaştığını kaydeden Başkan Toçoğlu, “Bu şehrin iş adamlarına sesleniyorum: Sakaryaspor kervanı yola çıktı. Bu kervana katkıda bulunmak herkesin görevidir. Çağrımı yineliyorum: elinizi taşın altına koymalısınız. Biz elbette bu kervanı bir şekilde yürüteceğiz. Ancak artık mazeret kalmadığı da bir gerçektir. Sosyal sorumluluk projesi olarak Sakaryasporumuza destek olabilirsiniz. Sadece Orhan Kocabıyık ve birkaç iş adamımızın desteğiyle olur mu? Artık zor günler geride kaldı. Şimdi Sakaryaspor’a daha fazla destek olma zamanı” dedi.

 

Sizden Şampiyonluk Bekliyoruz

Toçoğlu, “Bu sene yeni bir yönetimle yola çıktık. Güzel bir takım oluşturuldu. Artık bu sene sadece Sakaryaspor’un şampiyonluğunu bekliyoruz. Size güveniyoruz. Bakın stat hazır hale geliyor. 25 bin kişilik statta 3. Lig’de mücadele edemeyiz. Bu şehir sizden şampiyonluk bekliyor. Ben bu konuda takımımıza çok güveniyorum. İzlediğim maçlarda çok güzel bir tablo ortaya koyuldu. İnşallah bu böyle devam edecek. Size başarılar diliyorum. Cumartesi günkü ligin ilk maçında sizden güzel bir başlangıç bekliyoruz. Yeni sezon hayırlı olsun. Allah sizi kazadan, beladan, sakatlıklardan korusun” ifadelerini kullandı.

 

5 Milyonluk Destek

Sakaryaspor’un transfer yasağının takımı açmaza sürüklediği günlere ilişkin de bir anısını paylaşan Başkan Toçoğlu, “Bu anıyı, neler yaşadığımızı kimse bilmiyor. Ankara’dan önemli bir iş adamı takıma destek olma sözü verdi. Biz o söze binaen transferi açacak ve takıma soluk aldıracaktık. Tam 8 kez ismini vermek istemediğim o iş adamıyla görüştüm, ‘Bakın ben bu desteğinizi Sakarya kamuoyuna açıklayacağım, sorun yok değil mi?’ dedim. Herşey normal seyrinde gitti, biz kamuoyuna gerekli açıklamayı yaptık. Ama son gün iş adamı sözünü tutmadı, parayı vermedi. ‘Şimdi ne yapacağız?’ diye düşündüğümüz o sıkıntılı günde 5 milyonluk bir desteği bana Orhan Kocabıyık verdi. Tek bir ricamla oldu bu. Böylece şehre verdiğimiz söz yerde kalmadı. Kendisine bir kez daha bu vesileyle teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

yemek sakaryaspor (1) yemek sakaryaspor (2) yemek sakaryaspor (3) yemek sakaryaspor (4) yemek sakaryaspor (5) yemek sakaryaspor (6) yemek sakaryaspor (7) yemek sakaryaspor (8) yemek sakaryaspor (9)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!