Bisiklet Turlarının 2.si bugün Taraklı’da gerçekleştirildi.

featured

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde Bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması ve bisiklet branşının tanıtılması amacıyla 16 ilçede düzenlenecek olan Bisiklet Turlarının 2.si bugün Taraklı’da gerçekleştirildi.

Taraklı Kaymakamı Muhammet Kaya,Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, İlçe Emniyet Amiri Cem Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Çakmak, Ak Parti İlçe Başkanı Erdal Özen ve Taraklı Belediyesi Kültür Müdürü Şahin Akı’ nın katıldığı bisiklet  turu öncesinde konuşan Fatih Çelikel Dün 1. sini Geyve’de düzenlediğimiz, “Sağlık İçin Bisikleti Seçin” sloganıyla yola çıktığımız Bisiklet Turlarının 2.sini bugün Taraklı’da gerçekleştiriyoruz. Güzel bir ilkbahar gününde tarihi ilçemiz Taraklı’da Bisiklet Turuna beklediğimizin üzerinde bir katılımın olması bizleri mutlu etti.Etkinliğimize katkılarından dolayı Taraklı Kaymakamımız Muhammet  Kaya ve Taraklı Belediye Başkanımız Tacettin Özkaraman’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’da Taraklı’da ilk kez böyle bir etkinlik düzenlendiğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Her yaştan yaklaşık 200 Taraklı’lı vatandaşın katıldığı bisiklet turu Hükümet Konağı önünde başlayarak 2 km.lik bir parkurdan sonra Asırlık Tarihi Çınar ağacının bulunduğu alanda sona erdi.Protokol tarafından tura katılım gösterenler arasında yapılan çekilişle 3 katılımcıya Bisiklet hediye edilmesiyle devam eden organizasyonun sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel tarafından Taraklı Kaymakamı Muhammet Kaya ve Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’a organizasyona katkılarından dolayı plaket takdim edildi. Bisiklet turu bitiminde Asırlık Çınar Ağacı alanında Taraklı Belediyesi tarafından gözleme ve ayran ikramı

DSC_0782 DSC_0804 DSC_0812 DSC_0820 DSC_0845 DSC_0888 DSC_0891 DSC_0906 DSC_0908 DSC_0913 DSC_0928

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!