BİNGÖLE HAZIRLANDIK

featured

BİNGÖLE HAZIRLANDIK

Sakaryaspor, Bingöl maçı hazırlarına tam gaz devam etti. Yeşil-‘siyahlı ekibimizde tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruluyor

SON ANTRENMANI YAPTILAR

Sakaryaspor, 12 Bingölspor maçı hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla devam etti. Antrenman neşe içerisinde geçerken yeşil siyahlılar uzun bir süre el topu oynadılar. Daha sonra dar sahada iki takım halinde kontrolpas oyun oynayan Sakaryaspor’un  Rüstemler Tesisleri’nde yaptığı son  antrenmanda tüm futbolcular yerini aldı.Yeşil siyahlılar Perşembe günü sabah saat 11.00’da bir ter idmanı yaparak kampa çekilecekler ve burada maç saatini bekleyecekler Lig’de artık play-off hesapları yapan yeşil-siyahlı ekibimiz 10 maçlık yenilmezlik serisini Bingöl maçında da devam ettirecek. Morali bir şekilde 12 Bingöl maçına hazırlanan Sakaryaspor, haftayı galibiyetle kapatacağına inanıyor. Sakaryaspor’da kırmızı kart cezalısı Serdar Ümit Deniz bu maçta forma giyemeyecek.

HABER: Sırrı ŞANLI

“ HAKEME FIRSAT VERMEMELİYDİK “

Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Bayrampaşaspor maçını değerlendirirken, ilk yarı kötüydük ama 2.yarı fırsatlar bulduk. Onları atıp hakeme fırsat vermemeliydik” dedi

İLK YARI KÖTÜYDÜK

Bayrampaşa maçının ilk 45 dakikasını kötü oynadık. İlk yarıda çıkan kırmızı kartlar oyunda dengeleri değiştirdi. Maçın hakemi her iki takıma karşı ucuz kartlar çıkardı. Özellikle bizim Serdar’ı atması, öküz altında buzağı aramaya benzedi.  2.yarı 10’a 10 oynandı ve biz daha iyi bir futbol ortaya koyduk. Daha fazla pozisyona girmeye çalıştık ve öne de geçtik. Hakemin verdiği o frikik kararından önce kendimizi eleştirmemiz lazım. O dakikaya kadar daha rahat götürüp, skoru daha önce elde etmeliydik. İşi o dakikalara bırakmamalıydık. Atsak golleri hakeme mi kalırdı o maç? Olsun, her şerde bir hayır vardır” demekle yetindi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!