BİLETLER KAPIŞ KAPIŞ GİDİYOR

featured

BİLETLER KAPIŞ KAPIŞ GİDİYOR

Yeşil-Siyahlı taraftarlar dün satışa çıkan maç biletlerine büyük ilgi gösterdi. Biletlerin maç gününe kadar tükenmesi bekleniyor.

BİLETLERİN MAÇ GÜNÜ TÜKENMESİ BEKLENİYOR

Sakaryaspor ile Afjet Afyonspor arasında oynanacak olan maçın biletleri dün satışa sunuldu. Şampiyonluk yolunda hayati önem taşıyan maç öncesinde taraftar biletlere büyük ilgi gösteriyor. Pazar günü Atatürk Stadı’nı tıklım tıklım doldurmakta kararlı olan yeşil-siyah sevdalıları geri sayıma başladı. Maç biletleri açık kale arkası 1 TL, kapalı kale arkası 5 TL, maraton 10 TL ve numaralı 20 TL’den satışa çıktı. Biletler Atatürk Stadı gişeleri ve Oktay Büfe’den satışa sunuldu. Biletlerin maç gününe kadar tükenmesi bekleniyor. Öte ayandan Tatangalar maç günü yürüyüş organizasyonu düzenleyecek. Pazar günü 10.30’da Çark Caddesi’nde toplanacak olan taraftarlar kol kolay yürüyerek Atatürk Stadı’na geçecek. Tatangalar tüm taraftarı yürüyüşe davet etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!