Beylikte yemek, Kocaalide kamp

featured

Beylikte yemek, Kocaalide kamp

Yemek ve kamp

Sakarya bayan futbol takımı yöneticileri ve futbolcuları Beylik kebap salonunda yemek yedi, ardından Kocaali İlçesinde kampa girdi.

Misafir oldular

Bosna caddesinde bulunan Beylik kebap sahibi Yunus Karasu Sakarya bayan Futbol takımı yöneticisi yöneticisi Yavuz Duraklar, antrenör Ahmet Baştar ve bayan futbol kadrosuna kamp öncesi yemek ikramında bulundu.

Yunus Karasu ve  müdürü Cemil Başkaya’nın yakın ilgisi yönetici ve futbolcu bayanları çok memnun etti.

Kocaali’de kamp

Yemek sonrası toplu olarak Kocaali İlçesine hareket eden Sakarya bayan takımı futbolcuları sezon öncesi yapılacak turnuva için kampa girdi. Sakarya bayan takımı 3 günlük kamptan sonra  yapılacak turnuvaya katılmak için Karaman İline gidecek.

Kamp Kocaali’de

Yönetici Yavuz Duraklar sezon öncesi Karaman’da yapılacak turnuvaya Karaman Yunus Kentspor, Kayseri Gençlikmerkezispor, Ankara Metrapolspor takımlarının katılacağını bildirdi.

Baştar  İddialıyız

Sakarya bayan futbol takımı antrenörü Ahmet Baştar turnuvanın lig maçları öncesi çok iyi bir hazırlık olacağını belirterek “ Her zaman şampiyonlukta iddialıyız, Sakarya bayan futbolu olarak turnuva ve lig maçlarında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz, şampiyonluk istiyoruz” dedi. (Haber: Rahmi Çapa)

sakarya bayan futbol yemek (1) sakarya bayan futbol yemek (2) sakarya bayan futbol yemek (3) sakarya bayan futbol yemek (4) sakarya bayan futbol yemek (5) sakarya bayan futbol yemek (6) sakarya bayan futbol yemek (7)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!