Beşiktaş’a özel planlarımız var

featured

Beşiktaş’a özel planlarımız var

Tahincioğlu BSL’nin 6. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak Büyükşehir Basket, hazırlıklarını sürdürüyor. Koç Selçuk Ernak, “Zorlu Uşak deplasmanından kıymetli bir galibiyet aldık. Beşiktaş maçına hazırlanıyoruz. Her maçta olduğu gibi Beşiktaş maçında da bir takım planlarımız olacak. Mutlaka güzel bir basketbol maçı oynanacak. Tüm taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 6. haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Beşiktaş Sompo Japan maçı hazırlıklarını sürdürüyor. 11 Kasım Cumartesi 20.15’te oynanacak maç öncesi taraftarları destek olmak için tribünlere davet eden Koç Selçuk Ernak, güzel bir basketbol maçı olacağını belirtti.

 

Kıymetli deplasman galibiyeti

Uşak maçını değerlendiren Ernak, “Maç için kurduğumuz stratejiyi doğru uygulayabildik. İlk yarıda yaptığımız savunmadan aslında çok memnun değildim. Takım savunmasıyla alakalı değil ama rakibimizi düzen dışına çıkardığımız yerlerde birebir savunmamızı yeteri kadar yapamamıştık. İkinci yarı bunu çok daha iyi uyguladık. Dolayısıyla sıkışmadan rahat bir maç kazanmış olduk. Uşak zor bir deplasmandır. Bizim içinde çok kıymetli bir deplasman galibiyeti oldu” dedi.

 

Beşiktaş’a özel planlar

Ernak, “Her maç için özel uygulamalarımız oluyor. Ama öncelikle kendi temel sistemimizle daha ileri gitmek istiyoruz. Bunu daha stabil ve güçlü hale getirmek istiyoruz. Çalışmalarımızın büyük bir çoğunluğunu bu oluşturuyor. Maç yaklaştıkça da o maçta uygulayacağımız değişik önlemler ya da uygulamalar varsa bunları daha çok çalışmaya başlıyoruz. Her maçta olduğu gibi Beşiktaş maçında da bir takım planlarımız olacak.”

 

Her maç farklı oyuncu

Takımın bir iskelet üzerine kurulduğunu aktaran Ernak, “Beni sevindiren her maçta değişik oyuncuların ön plana çıkmasıdır. Bu takımımızın belli isimler üstüne değil, bir iskeletin üstüne kurulduğunu ifade ediyor. Bu memnun olduğum bir özellik. Tabi rakip takımın özellikleri ve kime nasıl uygulama yaptığı ile alakalı. Bir maç Moustapha Fall öne çıkıyor, öbür maç Nathan Boothe öne çıkıyor, diğer maç bu isim Lazeric Jones oluyor. Bu birazda rakiplerimizle alakalı. Ama genel olarak söyleyebilirim ki belli isimlerin sırtına binmemiş bir takım olmak bizim içimizi rahatlatıyor” ifadelerini kullandı.

 

Taraftarlara çağrı

Beşiktaş maçı öncesi taraftarlara çağrıda bulunan Ernak, “Seyirciler için her zaman çağırıda bulunurum. Özellikle Beşiktaş popüler bir takım. Her yerde seyircisi, takipçisi olan bir takım. Geçen senenin de finalisti. Bu sene de ligin en güçlü takımlarından biri. Mutlaka güzel bir basketbol maçı olacak. Taraftarlarımız bizi hiç yalnız bırakmadılar. Cumartesi akşamı onları burada yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!