Beraberliği bile arayacağız

Beraberliği bile arayacağız
Sakaryaspor’umuz ligin 12’nci hafta ortasında kendi sahasında ağırladığı Diyarbekirspor takımına 3 puan vererek düşüşe geçti.
İzlediğim bu maçta Sakaryaspor maçın ilk deresinde çok tutuk oynadı. Rakibe karşı zorlanan futbolcular maç içinde doğru dürüst pozisyon bulamadılar. Ne var ki maçın 16. dakikasında futbolcularımızın savunmadaki hataları bir anda pozisyonu değerlendiren Diyarbekirspor attığı golle 1-0 lık galibiyeti elde etti. Ne var ki Diyarbakırsporun ilk yarıyı attığı tek golle ilk devreyi kapattı.
İkinci yarıda çok istekli başlayan Sakaryaspor sahada baskılı oynamasına rağmen atılan şutlar bir türlü kaleye ulaşamadı ya da Diyarbekirsporlu kalecide kaldı. Sakaryaspor bu haftaki oynadığı bu maçtan ne taraftar ne yönetim ne de biz basın olarak memnun kalmadık. Şu anda bakıyorum ligdeki takımlardaki puan sıralamalarında Sakaryaspor 4. sıraya düşmesi hafta sonu oynayacağımız Tarsus İdman yurdu deplasmanı bizim için çok zorlu geçeceği görülmekte.
Düşünüyorum da üç puan için gidilen çıkılan Diyarbakır maçı sonunda 3 puanı veren takım biz olduk. Hayret ya. Aklımdan şu sözler geçiyor. ‘‘Acaba Teknik Direktör Tuncay Şanlı ve takımdaki futbolcular Diyarbakırsporu baya hafife almışlar mıdır?’’ Nedir bilemiyorum . Yazık ya .Hem de ne yazık! Hele de İsmail başkana Maç bitiminde başkanın üzüntüsü yüzünden okunuyor olması dikkatimi çekti. Son olarak şunu söyleyebilirim Maç içinde futbolcuların yaptıkları hatalar çok olmasına rağmen yinede oyun içinde gol fırsatlarını değerlendiremeyişimiz. Her kezi çok üzmüştür.
Üzülüyoruz Sakaryasporumuz sezon başından buyana Sakaryalılar olarak şampiyonluğa hedeflendiğimiz bir takımız. Neden ozantif hatalarla alınması gereken maçları kaybediyoruz. Bu maçtaki puan kayıbının artık hoca kendine ders çıkarması gerekir.
Kaybolan bu puanları sonra aramayalım derim. Daha dikkatli oyuncu değişikliklerinde daha kararlı ve yerinde oyuncuları oynatması gerekir derim. Yapılan hatalar sonunda hep beraber üzülüyoruz Sakaryaspor rahat kazanabileceği bu tür maçları kaybetmelerine artık son verilmeli. Şimdi hedef oynayacağımız Tarsus İdman Yurdu maçı Buradan sesleniyorum. Daha dikkatli olalım arkadaşlar her zaman yanınızda olmamıza rağmen bizim sizinle olan hayallerimiz yıkmayalım.
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!