Belçika Ligi’nin en iyi oyuncusu Büyükşehir’de

Belçika Ligi’nin en iyi oyuncusu Büyükşehir’de

Adatıp sponsorluğunda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek Büyükşehir Basketbol, yeni sezon öncesi ilk transferini Belçika Ligi şampiyonu Oostende’den Jean Salumu’yu kadrosuna katarak yaptı. Salumu, geçen sezon oynadığı 58 maçta 23 dakika, 12,5 sayı, 1,6 ribaund ve 2 asist ortalaması yakalayarak Belçika Ligi’nin en iyi oyuncusu seçildi.

 

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Adatıp sponsorluğunda mücadele edecek olan Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, yeni sezon öncesinde kadrosunu şekillendirmeye başladı. Büyükşehir Basket, yeni sezon öncesi ilk transferini Belçika Ligi şampiyonu Oostende forması giyen Jean Salumu’yu kadrosuna katarak yaptı. 27 yaşında ve 1.93 metre boyunda olan Salumu, geçen sezon oynadığı 58 maçta 23 dakika, 12,5 sayı, 1,6 ribaund ve 2 asist ortalaması yakalayarak Belçika Ligi’nin en iyi oyuncusu oldu. Belçika Milli Takım formasını da giyen Salumu geçen sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Bu sezon hem Süper Lig’de hem de FİBA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan yeşil siyahlı temsilcimiz böylelikle ilk transferini gerçekleştirmiş oldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!