Beklenen şampiyonluk

featured

Beklenen şampiyonluk

Sakaryaspor’a Yakışmayan bir Ligden Nihayet kurtulduk Bu şampiyonluğa emek veren Sporcular, Teknik adamlar Yöneticiler, Basın arkadaşlarımız ve B.Ş.Belediye Başkanımıza ve ayrıca ekonomik olarak desteğini esirgemeyen İşadamımız Orhan Kocabıyık arkadaşımıza şahsım adıma teşekkür ediyorum. Uzun aradan sonra Sakaryaspor’umuz bir daha bizlere böyle güzel şampiyonluk yaşattılar. Sağ olsunlar var olsunlar. Helede başkan İsmail Gürseseze O kadar zor günler geçirmesine rağmen yılmadı . Hep bu günlerin gelmesi için çok çaba harcadı. Değerli başkanımız İsmail Gürsese Buradan ona teşekkür ederim.

Şöyle bir geçmişe bakıyorum İsmail Gürses’in son almış olduğu ani kararla ikinci yarıda teknik yönetimin başına getirdiği Osman hocayı getirmesi. Tam yerinde karar olmuş. Demek ki yerinde karar vermiş olması. İşte bu sezon Sakaryaspor’umuzla bu şampiyonayı bizlere takımla yaşatmasına etken olmuştur.. Bizler onlara inandık onlarda kendilerine inandılar. Bizede bu şampiyonluğu yaşattılar. Sağ olsunlar var olsunlar.

Bakınız bir kere Sezonun play-off maçıda. Kiminle oynadık Kardeş takımız olan Diyarbakırspor’la. Zor geçecekti maçımız. Tabi ki geçtide. Sonuç 2-1 galibiyet almamız oldu. Yine sonuç ne oldu Sakaryaspor’umuzu şampiyonluğu Muhteşem bir duygu. Hem takım için, Hem yönetim için ve en çokta Sakarya halkımız için bu şampiyonluk çok önemli idi. Zoru başardık tüm Sakarya halkı mutlu Hele de o meşhur TATANGALAR. O güzel insanlar cefa kârlıklarını hiç bırakmadılar .

Yaz kış demeden soğuk sıcak kar yağmur demeden bu takımın peşinden 12 ci adam olarak koştular ve takımı yanalız bırakmamak için var oldular. Onlarada bu şampiyonluk helal olsun . Burada takımız için öyle oynadılar, böyle oynadılar diyerek hatalarını yazmak istemiyorum. Onlar bu mutlu günü yaşattıkları için sağ olsunlar.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!