Beklenen Sakaryaspor geliyor

featured

Beklenen Sakaryaspor geliyor

Görülüyor ki Gürses yönetimi ,,eski teknik adamlarda yaptıkları hatalı seçimlerde yanıldıklarını anlamışlar Şöyle bakıyorum! İkinci yarıya başlamadan Osman hoca ile anlaşarak sezona başladılar. Karara tam isabet olmuş. Düşünüyorum daKeşke zamanında bu karar alınsaydı.Yani İsmail Cambaz’ı ve Tucay Şanlıyı Sakaryaspor’un başına getirmeseydi. Bu ikisi gerçekten tecrübesiz hocalarmış. Çok yazık ilk yarıda bu hocalarla mücadele ettiğimize. Neden mi? oynadığımız maçları düşündüğümde o zamanlar yanlış adamları yanlış yerlerde oynatarak kaçırılan puanlara Allah esirgesin Osman hocamızla geldiğinden bu yana 3 te 3 yapıyoruz. Maşallah dedirttiriyor.

Bu hocamız kimin nerede ne zaman oynatacağını çok iyi bilerek takımı organize ediyor. Görülüyor ki! Sakaryaspor’umuz artık başarıya emin adımlarla ilerliyor. Takımdaki bu olumlu gidişat gerçekten sevindirici. Sakaryalıların özlediği bu takım 2017 sezonunda yeniden diriliş yılı olacaktır. Pazar günü Sakaryaspor oynanan futbolla biz seyircileri bu takım iş yapar inancına vardırdı. Beklenen Sakaryaspor bu dedirtti bizlere Hele rakibe atılan gollerden sonra inanın gözlerim doldu . İşte Sakaryaspor’um bu dedim Çünkü benim zamanımdaki seyrettiğim takımın yeniden doğarak emin adımlarla gelmesi .

İşte hayallerimiz gerçek oluyor dedirtti. Artık kim gelirse gelsin bundan sonra bu ligde Sakaryaspor tüm takımların korkulu rüyası olacaktır. Şöyle bir 90 dakikayı gözümün önünden geçiriyorum. Sakaryaspor Pazar günü kendi sahasında ve kendi seyircisinin karşısında sergilediği futbol mimarların başında Serdar, Mümin, Fatih gelmesine rağmen bu üçlünün attığı goller seyirciyi hayran bıraktılar. İşte Osman hocamızın üstünlüğü artık tartışılmaz derim. Şöyle bir bakıyorum Sahada oynanan oyuna 90 dakika içersinde rakip takımın futbolcuları nadiren sahamıza gelmesi ve parmakla sayılacak kadar kalecimize atılan şutlara Demek ki hocamız Sakaryaspor takımını artık olgunlaştırmaya başlamış.

Nedeni ise sahada oynanan futbolda, futbolcularımızın hırslı olmaları maça çok iyi konsantre edilişleri, futbolcularımızın saha içersinde oynadıkları oyun içersinde gösterdikleri performans ile bir birleriyle uyumları gözden kaçmadı. Demek ki! Osman hocamızın rakibe karşı oynatacağı kadroyu doğru sistem kurarak doğru 11i oynatmasıyla doğru zamanlarda futbolcuyu değiştirmesi burada hoca kalitesini ve farkını göstermektedir. Artık liderle mücadelemiz devam etse de bundan sonraki maçlarımızı kazanarak emin adımlarla play-Off için yolumuza devam edelim.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!