Bekle bizi Mersin..

featured

SANTRA

Bekle bizi Mersin..

Sakarya’yı kaplayan Afjet Afyonspor tedirginliğine Mersin uzaklığı eklenmiş, herkes dünyasına göre final arıyordu, play-off’larda oynadığımız 4 maçta sonradan oyuna girerek 5 gol atan Batuhan kızardı, finalde kanatsız kaldık..

Son aldığımız haberler; futboluyla değil, kaymağıyla meşhur, bakanıyla ünlü Afyon final için Mersin’i istemiyor..

O zaman Afyon’un istemediğini ben istiyorum..

Hatta daha da ileri gidiyorum ve finalde rakibimizin Afjet Afyonspor olmasından ne kadar memnunsan finalin Mersin’de oynanacak olmasından o kadar memnunum..

Uzun lafın kısası..

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Bandırmaspor ve Gümüşhanespor’u eleyen Sakaryaspor ile 2. Lig Kırmızı Grup’ta Sivas Belediyespor ve Keçiörengücü’nü eleyen Afjet Afyonspr 27 Mayıs Pazar günü Mersin’de final oynayacak, kazanan play-off şampiyonu olarak 1. lige çıkacak..

Türkiye’de deprem olmaz, nehirler taşmazsa bu takımın adı; çaylak Afyon değil, play-off’ların babası Sakaryaspor olacak..

Finalde Batuhan yok ama Mersin’de oynanacak olmasının bizim için büyük bir avantajı daha var, tribün kardeşliği nedeniyle Mersin deplasman değil, başarılar Sakaryaspor..

SANTRA HARİCİ

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!